AKTUELNO

Provaljen!

U toku je emisija Pitanja novinara. Naredno pitanje je bilo postavljeno Jeleni Batos:

Molim te da mi daš svoj sud o Ša i Tari.
Nenad za stolom burno reaguje, a kada se skloni od crnog stola, ja vidim da njega hvata panika, i videla sam strah. On se boji da prizna jer bi onda počela novo pitanje, nova tema. Mene je zanimalo da je obrnuto da li bi on njoj radio ono što ona njemu radi - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

On se jede zbog te informacije. Kad ljudi iznose svoje mišljenje, on to gleda kao napad na njega. On nikada nije rekao da nju ne voli, on se plaši da je to istina. On se boji da neće moći da gleda sebe u ogledalu. On ima ožiljak od pre Tare i Ivane. On ne dozvoljava od tada da mu se iko meša u život. On je jednom poslušao druge a ne sebe i od tada ima taj gard. Oni su imali jednu vezu za ljude, a drugu ispod jorgana. On ima dva lica, ali mene je šokirala to što je rekao da nema šta da priča sa Ivanom, a sa Tarom bi pričao - rekla je Jelena.
Ja moram da kažem, da sam ja uradio nešto jako loše, i ne znam šta bih radio i šta bih rekao Ivani. Ona jeste zaslužila da se vidimo, nije to strah, ali ne mogu da se suočim sa njim. Zaljubio sam se u drugu, ja ne znam šta bih pričao sa Ivanom - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je Tara napravila problem kada je rekao da će sesti da popije kafu sa Ivanom, i od tada se on plaši toga. On se plaši Tare i zbog nje neće da se vidi sa Ivanom - dodao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga