AKTUELNO

Voditeljka i glumac nedavno su predali papire za razvod, a medije su saopštenjem obavestili o sporazumnom prekidu bračne zajednice.

Par koji je iznenadio kada je otpočeo svoju vezu pre osam godina, pa i brak, zbog očigledne razlike u godinama, Nina Radulović i Branislav Lečić, sada su podjednako šokirali svojim razvodom. Međutim, izgleda da su njih dvoje bili veoma spremni za ovaj rastanak, jer su se lako dogovorili i oko podele imovine, ali i oko starateljstva nad petogodišnjim sinom Lavom.

Njih dvoje su se, navodno, dogovorili da Nini ostane stan od 13o kvadrata čija se vrednost procenjuje na 230.000 evra, koji je Leka kupio u blizini Belog Dvora kada su se venčali, kao i da voditeljka dobije starateljstvo nad sinom. Takođe, Lečić će svojoj, još uvek suprugi, na ime alimentacije isplaćivati 350 evra mesečno za njihovog sina.

-Iako bračna kriza traje već nekoliko meseci, glumac je tek nedavno napustio zajednički dom, u kome je Nina ostala da živi sa sinom. Pre nego što su potpisali papire za razvod, njih dvoje su se dogovorili kako će raspodeliti imovinu stečenu u braku. Jeste da Nina nije potpisala predbračni ugovor, ali su se kod advokata brzo usaglasili šta kome pripada.Njoj je samo bilo važno da zadrži stan u Lisičjem potoku koji je Leka kupio kad su se venčali. U mirnom je kraju, prostran je, ima terasu od 40 kvadrata koja gleda na Avalu. Leka je zbog sina pristao na to. Pošto je sad sam, njemu je dovoljan stan na Vračaru u koji se preselio- izjavio je izvor za Kurir.

Autor: D. P.

'