AKTUELNO

Definitivno im ne ide!

Posle treće sezone "Zadruge", Dragana Mitar uplovila je u emotivnu vezu sa do tada javnosti nepoznatim Beograđaninom Đorđem Gajićem, sa kojim je nekoliko puta raskidala, a potom mu se ponovo vraćala. Iako se sada činilo da su konačno uplovili u mirnu luku, sve ukazuje na to da su ponovo raskinuli.

Foto: Instagram.com/dragana_mitar

Naime, Dragana je ponovo uklonila sa društvenih mreža sve uspomene sa Đorđem - zajedničkih fotografija više nema na njenom nalogu na Instagramu, gde su se i otpratili. Da "ima vatre tamo gde je dima" potvrdila je za naš portal Draganina bliska prijateljica, koja je molila da joj ne otkrivamo identitet.

Istina je to što se piše po mrežama, nisu više zajedno, to znam. On je skroz okej dečko, pokušavali su više puta, ali eto, iz nekog razloga jednostavno ne ide. Baš su različiti. Imali su opet te neke sitne čarkice, pa su shvatili da je najbolje da se opet razdvoje. Ne znam šta se sve priča, ali nisu pale ni ružne reči, ništa, bar koliko ja znam, samo su okončali vezu i prestali da se čuju. Šta da se radi, ako ne ide - ne ide... Mada, s njima se nikad ne zna, možda se ponovo pomire - ispričao je dobro obavešteni izvor za naš portal.

Foto: Red TV

Kako bismo čuli i njenu stranu priče, pozvali smo i Draganu, koja do objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na naše uporne pozive.

Autor: D.T.

#Dragana Mitar

#Zadruga

#Đorđe Gajić