AKTUELNO

Otvorio dušu.

Sagovornik voditelja Darka Tanasijevića večeras je bio i Mišel Gvozdenović, koji je progovorio o skandaloznom sukobu sa Kristijanom Golubovićem, pa i o odnosu sa Minom Vrbaški.

Zbog čega je sve ispalo onako? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je bila kap koja je prekrila čašu. Pokušavao sam da ne reagujem na njegove provokacije, a sinoć mi je dva puta ospovao porodicu, pala mi je klapna. Ja sam mu rekao da i on ima mane, kao da pljuje kada priča. To nikad nisam rekao, ali kad on mene kao prijatelja, a ja smatram da mu nisam jer onako priča, ja nikad nisam doživeo da me neko pljune onako u facu. To je poniženje dno dna. Nikad to nisam doživeo. Plašim se, znam kako moja porodica reaguje. Oni nikad nisu ovo videli. Moja porodica je složna, sve je kako treba, nema psovanja, ponižavanja, to nisam video. Srećom nisam uzvratio - rekao je Mišel.
Ukoliko si to sve video ranije, zašto si prećutkivao i zbog čega ranije nisi izašao iz paba, distancirao se od Kristijana? - pitao je Darko.
To nije valjalo, ali on je stariji, spuštao sam loptu. Svako treba da zna da bih ja porodicu branio životom, pa makar i poginuo... Dao bih život za njih - odgovorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja majka u pozivima nije pozdravljala Kristijana, da li je to ona ranije videla? - pitao je Darko.
Moja majka nikad ne pozdravlja ljude. Videli su šta se dešava ovde. On je poslednja osoba koju moja porodica treba da pozdravi. Moju baku je uvek nazivao drugim imenom, ja sam ga ispravljao, imao sam osećaj da to namerno radi. Ja sam uvek ispadao čovek, kao i prema caru. Mogao sam da odreagujem, pa da bude diskvalifikacija. Neka budem p*čka. Juče sam bio tempirana bomba. Kao on prema meni, tako ja prema njemu. Opet sam ispao čovek. Tri puta me je najstrašnije ponizio. Definitivno sa njim nikakav kontakt neću imati. Ovo ne bih prešao ni najmilijima. On sebi daje sve za pravo... Ne znam šta je probudilo taj bes, nisam ga ni opsovao, ni uvredio... Samo sam mu rekao da i on ima mane, kada mi je rekao da smrdim, da bi me on vređao, psovao, ponižavao, pretio... Vidi, da ne bude vulgaran, ali ko može kome šta da zabrani - odgovorio je Mišel.
Šta dalje sa Minom? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je neko rekao da ću ući u vezu sa Minom, ne bih mu verovao. Što se tiče Mine, mislim da tu nema ništa više. Danas sam je zezao preko nekih drugih ljudi da vidim reakciju. Preksinoć isto preko stola, ona se nasmeje. Zezam se da bih nju nasmejao, da bih video njenu reakciju. Ali što se tiče nas dvoje, ne. Desilo se opet to sa Franom, vrtenje u krug Car-Fran. Voleo bih da obavim normalan zadrugarski razgovor sa njom, da ne moramo da ćutimo. Opet kažem i priznajem, ja izbegavam da prvi krenem da razgovaram sa njom zbog onih vulgarnih reči. Ako ona bude imala potrebu, ja sam tu, teško da ću joj ja prvi proći - ispričao je Mišel.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.