AKTUELNO

Progovorila i o ostalim zadrugarima!

Duel za opstanak se završio, a Nataša Radan je zauvek napustila "Zadrugu 4", nakon što je izgubila od Filipa Cara. Voditeljka Dušica Jakovljević ju je sačekala u studiju i obavila intervju sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava u Zadruzi što nismo primetili? - pitala je Dušica.
Ja sam se povukla, nisam pratila dešavanja. Bila je jedna emisija, skroz sam odlutala. Milan me je podigao, nisam ni znala o čemu se radi. Ali mislim da, sudeći po svemu, da bi i Ša voleo da je van Bele kuće. Janjuš je rekao da će da ga istetovira preko leđa - govorila je Nataša.
Da li misliš da je Ša postao predmet šale? - pitala je voditeljka.
Verujem da jeste, tako je i u kući, svi mu se smeju iza leđa. Meni ga je stvarno žao. Onako pozitivna osoba, samo je krenuo da vređa. Način na koji je to uradio je gori od samog čina. Kada sam gledala klip kod Drveta, videla sam da taj čovek ne razmišlja. Mislim da je dosta pogubljen... - istakla je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje i Janjuša, ova situacija je poljuljala Janjuša. Ali oni se vole, malopre su u izolaciji govorili da više neće da se svađaju. Mislim da je to samo večeras, da će sutra da krene ono njihovo. Mada mislim da će prevazići ovo. Mislim da će i Rialda i Kenan opstati, možda jedini par koji će opstati. Misica i Karić, mislim da ne - govorila je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.