AKTUELNO

U toku su izbori predsednički izbori u Americi, a evo šta naše zvezde misle o tome.

U Americi se danas održavaju 45. predsednički izbori, a glavni kandidati su demokratska kandidatkinja Hilari Klinton i njen republikanski rival Donald Tramp.

Ovi izbori su izazvali veliku pažnju i u domaćoj javnosti, a pitali smo neke od naših javnih ličnosti da nam prokomentarišu izbore u Americi.

Foto: donald tramp , hilari klinton foto pixabay , beta , ilustracija

– Niti znam ko se kandiduje, niti me to zanima. Uopšte me ne interesuje – rekao je Đani, a nakon što smo mu saopštili imena kandidata, nadovezao se kroz smeh:

– U tom slučaju Tramp, ovi Klintonovi bi nam došli glave.

Foto: Đani, Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

– To je mnogo teško. Mi možemo samo da gledamo ko nam je manje zla naneo. Suludo bi bilo i objašnjavati koliko smo mi mali i nemamo nikakav uticaj na to. Ne znam za koga bih glasao, ali, tipujem na Hilari - izjavio je Ognjen Amidžić.

Foto: Ognjen Amidžić, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

- Inače ne pratim ni politiku u Srbiji, a kamoli u Americi. Živim u ovoj zemlji, pa u neke stvari moram biti upućena. Naravno da znam ko se kandiduje, i kada bih morala da glasam, ne znam za koga bih glasala – poručila je Kaća Grujić.

Foto: Katarina Grujić, Foto: Pink.rs

– Ozbiljno sam za Trampa. Bilo ko, osim familije Klintonovih. Još će na sledećim izborima da se kandiduje i njihova ćerka, pa unuka… Dosta nam je Klintonovih, dosta nam je osiromašenog uranijuma – duhovit je bio Miloš Bojanić.

Foto: Miloš Bojanić, Foto: Andrej Nihil

– Evo, baš krećem u studio, dvadeset gostiju me čeka. Toliko sam antipolitična i u Srbiji, a kamoli u Americi. Uvek sam za kandidata protiv Klintonovih, pogotovo zbog mojih 16 kolega koji su stradali u bombardovanju, i zbog bebe koju sam izgubila. Neke stvari ne treba nikada zaboraviti. Kažu ljudi da treba opraštati, ali da im zaboravim, ne mogu… Tako da svi osim Klintonovih dolaze u obzir – izjavila je Lea Kiš.

Foto: Lea Kiš, Foto: Kobra

- Pojma nemam! Ja sam bila sad u Njujorku, gledala sam njihovu kampanju, mogu vam reći da sam mislila da je kod nas najgore, ali videla sam da nije. Lično bih volela da pobedi Tramp, iz prostog razloga što mi se ne dopada Hilari Klinton – rekla je Verica Rakočević.

Foto: Verica Rakočević, Foto: Printscreen

– Jooj, ne znam. Filipe, za koga bih glasala? (smeh). Evo, za Hilari, zato što mi se nije dopao Trampov stav o ženama – objasnila je Aleksandra Prijović, koja je u trenutku poziva bila sa svojim dečkom Filipom Živojinovićem.

Foto: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: E-Stock/Stefan Filipović

– Stvarno ne pratim dešavanja i zato nemam favorita, a nisam oduševljena ni Trampom ni Klintonovom – rekla je Andreana Čekić.

Foto: Andreana Čekić, Foto: Instagram printscreen

'