AKTUELNO

Našao se u nebranom grožđu!

Četvrta sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima je ušla u finalnu fazu, a Sanja Marinković je ove subote u svojoj emisiji ''Magazin In'' ugostila najaktuelnije među preostalim zadrugarima i to Paulu Hublin, Sandru Rešić, Marka Đedovića, Nadicu Zeljković i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Želeći da se dopadnu muškarcima, devojke na početku veze izjavljuju razne stvari koje oni žele da čuju. Čega si se sve ti naslušao, kojih sitnih laži Ša - upitala je Sanja Marinković, repera.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne ulazim u to da li su laži, sitne, male laži, ne ulazim na taj način u vezu. Samo se prepustim od starta i to je to, stvarno ne ulazim u te detalje - rekao je Ša, dok su se svi u studiju začuđeno gledali, a onda se nadovezao Marko Đedović:

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nekako bolje ja znam kojih se on laži naslušao. Prva laž je da je bila zaljubljena, druga laž je da ga voli. Ja samo govorim činjenično stanje onoga što sam ja slušao i onoga što je tebi rečeno. Sveobuhvatno je bilo laž. Nije ovo pitanje mišljenja, ovo je pitanje činjeničnog stanja - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam čega se naslušao, ali mogu da pretpostavim. On se naslušao verovatno onoga da je visok, košarkaš, 4 novčanika, da je sladak, da je poslušan kao fifika, da je stabilan, da je od reči. A ima i onih slatkih stavri, na primer 'Volim te do poslednjeg dinara!', pretpostavljam - priča Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tek kasnije smo za neke stvari saznali da nije istina. Vezane za momke i detinjstvo, ali one ne veruje, dobro... - nadovezala se Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim da ja slušam tuđe gluposti. Za sve ove mesece sam navikao. Ne znam zašto im je čudno da mene neko voli, kao da nemam nikakve kvalitete. - dodao je Nenad.
Postoje ljudi koji tebe vole, ali po mom mišljenju Tara nije jedna od njih - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Magazin In