AKTUELNO

Kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola – kaže pevačica.

Voditeljka Sanja Marinković je ovog subotnjeg poslepodneva u svojoj emisiji "Magazin In" koja dugi niz godina obara sve rekorde gledanosti na "Pink" televiziji, ugostila ineresantnu žensku ekipu među kojima su TV lice Ana Pendić, pevačice Romana Panić, Snežana Babić Sneki i Jelena Kostov, kao i novinarka Vesna de Vinča.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je upitala Jelenu Kostov kako održava intrigu u svom braku sa svojim suprugom s kojim je u braku već 10 godina.

Nema tu neke intrige, nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji, i ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trennutka ne tražim od njega da se slika i pojavljujem po medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav – priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

On zaista od tih ljudi i kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: "Moje medijski neeksponiranje", jer kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola – kaže ona, pa nastavlja:
Mi taj odnos koji je divan gajimo godinama i stvarno sam rekla da ću ostati dosledna tome i nikad se javno neće eskponirati i time mi je pokazao svoju veliku ljubav – zaključuje Jelena u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Jelena Kostov