AKTUELNO

Ispričali sve!

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je Lunu Đogani i Marka Miljkovića, a ovo je njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su se venčali i postali roditelji ćerke kojoj su dali ime Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su odmah otkrili kako se osećaju kako novopečeni roditelji i pričali su o svojoj ćerki.

Odlično smo - rekla je Luna, a Marko se nadovezao:
Laže, otkako je beba došla, nismo spavali nijednu noć kako treba, beba plače, kao i svaka beba.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ni ja spremna, neko mi je rekao kao "Jesi normalna da ideš u emisiju", a meni ništa ne fali (smeh). Ja sam izbegavala da se merim, nemamo vagu u kući, jela sam sve i svašta, svaka trudnica treba da uživa u drugom stanju. Slatkiše, pice, pite, svega sam jela. Baš sam uživala maksimalno. Nisam sigurna koliko sam se na kraju ugojila, ali poslednji put sam možda imala 88 kilograma. Vodila sam računa da sve što treba unosim, beba je rođena zdrava, čista desetka, već podiže glavu, a ima samo dve nedelje. Koliko god i da sam umorna, to su neke slatke muke, ova uloga nova ne može da se opiše. Mnogo je čudno, ali predivan je osećaj, ono što mi je najdraže jeste što je Mia ista njen tata. Ima dosta kose, to je isto na tatu, ja sam bila ćelava beba. Nedostaje mi užasno a nismo zajedno možda pola sata. Sada razumem i svoju majku i tek sad mogu da kažem neke stvari kada sam doživela sve ovo. Ovo je nešto neopisivo - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvo jedno četiri, pet dana bio u ozbiljnom šoku što se svega tiče. Totalno sam bio odsutan, pa se vraćam u polunormalu. Osećaj je stvarno neopisiv, za 38 godina se nisam osetio nikad lepše. Sve mogu sa njom, slobodan sam, apsolutno radim sve sa bebom. Imam možda problem oko uspavljivanja, muškarac sam, grub sam, ne mogu nešto nežno i kad je spustim da spava, cimnem ruku i ona se rasplače - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.