AKTUELNO

Rekla šta joj leži na duši!

Paula Hublin stigla je u Rajski vrt i počela da priča o svom odnosu sa Franom Pujasom.

Noćas je bilo jako emotivno za tebe, pričaj mi malo o tome - reklo je Drvo mudrosti.
U ponedeljak se već bila pokrenula tema, ali nisam pričala. Muče me stvari. Fran i ja pričamo o nekim stvarima, a ja plačem jer šta drugo da radim? Mogu samo plakati. Nisam pričala previše ni sa kim o tome. Nisam ni očekivala da ću juče moći da kažem šta mi je na duši, jer mi ne bude dobro, ne volim da plačem pred ljudima i da pokazujem emocije. Sažalila sam se posle jer kad tako krenu da ustaju i jedu go*na. Ja ne pokazujem emocije, teško mi je i kad neke krene sra*i po tome, ja poludim. Situacija je takva kakva jeste, trudila sam se da objasnim koliko sam mogla - pričala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče mi je rekao da bi voleo da rijaliti traje duže kako bi bio još malo sa mnom - podelila je Paula sa Drvetom.
Šta bi ti volela Paula - pitalo je Drvo mudrosti.
Da se ništa od ovih s*anja nije desilo. Da nismo napravili to što smo napravili. Ja očekujem da meni neko nešto oprosti, ili ja njemu. Ja sam oprostila ali treba to izbaciti iz glave, ali nisam sebi oprostila. Previše stvari se izdešavalo i naši doma. Ja kad sam povređena, radim katastrofu - objasnila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tvoj najveći strah da si Frana izgubila zauvek - bilo je sledeće pitanje.
Iskreno, ne znam. Nije me strah jer ću se potruditi da ostanemo koliko toliko u dobrim odnosima, ne znam šta da odgovorimna ovo pitanje - jedva je pričala Hublinova.
Verujem da ti je teško kad misliš o tome, zato me zanima kakve su tvoje emocije prema Franu i kakav je tvoj plan na dalje sa njim? - pitalo je Drvo mudrosti.
Mislim da će se neke stvari još više osvestiti kad izađemo. Ja Frana stvarno volim ali to jednostavno mi smo sami krivi. Osudili smo na propast. Svakog u životu kad-tad stigne sve što je radio, nas je sad. Ako je ta emocija veća od svega ostalog mi ćemo se pomiriti i spojiti, ako nije je*iga. Osećam se odvratno. Znam da za par dana nećemo živeti više zajedno. Stvarno mi je teško pričati i ovome - nastavila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve me je stiglo, kad izađem biće mi još gore. Ne mogu da pričam unapred. Oboje smo odlučili da je najbolje da se razdvojimo, a to ako je jače vratićemo se jedno drugom. Ljubav nekad nije dovoljna - dodala je Hublinova.
Ja uvek glasam za ljubav. Možda treba da kreneš putem kojim te srcve vodi i ako kaže da se boriš za ljubav, onda treba to da činiš. Ako se volite ljubav će uvek pobediti, nemoj to da zaboraviš - posavetovalo je Drvo mudrosti Paulu.
Hvala ti Drvo - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga