AKTUELNO

Iznenadićete se!

Popularna starleta i bivša rijaliti učesnica Anđela Veštica se izgleda opasno zaljubila i rešila da se upusti u pravu romansu i to ni više ni manje nego sa fudbalerom i miljenikom žena Davidom Ikačom.

Foto: TV Pink Printscreen

Starleta je poznata po tome da krije svoje partnere, ali to nije slučaj sa Davidom, jer Anđela često postavlja na popularnoj društvenoj mreži priče kako provode vreme zajedno u romantičnoj atmosferi, pa možemo zaključiti da se Veštica zaljubila i to u imućnog fudbalera koji je obasipa pažnjom i poklonima, a oni su čak i počeli da žive zajedno.

Foto: Instagram.com/therealandjela

Foto: Instagram.com/therealandjela

- Oni već neko vreme žive zajedno. Nerazdvojni su, baš su se našli. Upoznali su se na snimanju Amidžija kada je Anđelo Ranković bio gost, a on je došao sa njim, jer su njih dvojica mnogo dobri prijatelji. Kada je je ugledao, David je ostao bez teksta i nekako su se odmah skapirali, reklo bi se, ljubav na prvi pogled. - priča izvor blizak fudbaleru i Anđelu Rankoviću.

Pored toga što je uspešan fudbaler, pa je čak igrao i za reprezentaciju, David je megapopularan influenser i preduzetnik, a na društvenim mrežama broj njegovih pratilaca iz dana u dan sve više raste, a za sada broji čak 135.000 ljudi koji ga prate.

Autor: N.V.