AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Već duže vreme se za Zoricu Marković spekuliše da "pliva u novcu", a sada je pevačica otvoreno, bez ustezanja, progovorila o svojim finansijama i tome kako zapravo živi.

Dosta zarađujem, ali dosta i trošim. Šta treba, da čuvam pare u slamarici? Šta će mi takav život? Honorare koje sam dobila od "Zadruge" potrošila sam, uložila sam u nekretnine koje izdajem i živim kao grofica - rekla je Zorica za "Alo", a na pitanje zbog čega javno proziva kolege, kaže:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Da se razumemo, ja njih ne mrzim niti mi smetaju, međutim jako ih dobro poznajem, pa mi smeta kada se foliraju. Mi jesmo javne ličnosti, poznati smo, svi smo uspeli, svi imamo para, skućili smo se, ali čemu taj lažni moral i maske koje pojedinci nose.

Često se šuška da Zorica voli mađe muškarce, što ona demantuje.

Nisam zaljubljena, volim jednu džukelu. Tako mu tepam od milošte, a inače je fin gospodin. Šta da radim sa mlađim muškarcem, kome to treba? Ja sam ceo život okružena mlađom generacijom i možda nas zato povezuju, a ljudi nisu svesni da se nama samo poklapaju energije i duh koji ja nosim. Nisam pedofil, ali volim da palim ove naivne što veruju u to. A i ove koleginice što vole mlađe budu ljubomorne, još im ja malo ubacim crva, pa one izgore od ljubomore - rekla je pevačica kroz smeh.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: pink.rs

#Zorica Marković