AKTUELNO

Pevačica je otkrila da je vrlo plašljiva.

Pre pet meseci Jelena Kostov se porodila i prvi put se ostvarila u ulozi majke. Njen sin Milija sad je malo ojačao, pa je ona rešila da se vrati na posao. Kako je sama istakla, sve oko bebe i kuće radi sama, bez pomoći bebisiterke ili kućne pomoćnice, a da bi sve stigla neophodna je dobra organizacija.

- Ništa nisam mogla da stignem dok je on imao grčeve. Kad legne da spava, ja uradim kućne poslove. Sve radim sama, nemam ni kućnu pomoćnicu ni bebisiterku. Kada imam snimanja, Miliju pričuva moja drugarica - rekla je Jelena.

Pevačicin suprug je pripadnik žandarmerije i radi opasan posao, ali kako je sama istakla Jelena, i njen posao zna da bude stresan.

Pročitajte još: SKINULA SE I ONA: Naša glumica pozirala u kupaćem, pa pokazala OVO! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Činjenica je da njegov posao nije naivan, ali koliko je god njegov posao rizičan toliko je i moj. Dešavaju se razne stvari i po klubovima u kojima gostujem. Po prirodi sam veoma plašljiva. Bilo je nekoliko tuča zbog kojih sam se mnogo uznemirila, noćima nisam mogla da spavam. Hvala bogu, na tome se završilo, s obzirom na to da znam kakav su pakao neke kolege preživele - rekla je Jelena Kostov.

Pink.rs

#Dete

#Jelena Kostov

#pevačica

'