AKTUELNO

Skandal!

Bivši muž popularne pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, iz Australije oglasio se za Pink.rs sa šokantnim tvrdnjama na račun pevačice.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Nakon skandaloznih prepiski sa sinovima koji su se žalili na život sa majkom, o čemu je Pink.rs prvi pisao, Dušan je sada izneo butalne optužbe, rekavši da Tanja maltretira sinove i da im ne dozvoljava da se čuju sa ocem.

Deca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju sa mnom, kažnjava ih, manipuliše s njima, ucenjuje i preti ako mi kažu istinu. Moraju da kažu ono šta im ona govori iako je to laž - priča Dušan.

Foto: privatna arhiva

Sad mi Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je uhvatila izgrebala mu je čelo sa noktima. I ožiljak se vidi. Sad sam se čuo bukvalno pre 5 minuta. Pretila mi je da ako dam izjavu za novine da će da me tuži - dodaje Jovančević.

Foto: privatna arhiva

Vidi kako je dete unakazila. Još ga ubeđuje da mi kaže da ga je slučajno ogrebala. Ovde treba socialna da interveniše pošto ovo je prešlo svaku granicu. Njene laži i manipulisanje preko medija... Dosta je čoveče. Ja ću da je tužim za zlostavljanje naše dece. Evo slušaj poruku na kraju kaže ''Sad ideš na blok!''. Čuješ kako se deca jadna žale kako govore ''Neeeeee!'' obojica - priča Dušan.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Sad ću da pokažem svima šta je detetu napravila na čelu. Mogla je oko da mu izbije - zaključio je Tanjin bivši suprug.

Podsetimo, pevačica se za starateljstvo nad sinovima borila više od godinu dana, nakon čega je sud doneo presudu u njenu korist. Ona sa sinovima sada živi u svom rodnom gradu Požarevcu, a drama sa bivšim suprugom ne prestaje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Slušaj me sad dobro šta ću da ti kažem! Ja se tebe Dušane uopšte ne bojim! Upravo pričam sa Đoletom. Poričitala sam poruku koju si poslao da ja lažem i da sam ja manipulator, Đole kaže da to nije istina. Deca su ovde potpuno normalna, a ti ako budeš ovo objavio u novinama ja ću tebe da tužim, toga budi svestan, zato što decu i dalje provlačiš po novinama. Iako je naš slučaj završen, imaćeš veliki problem Dušane. Ili se opameti i živi svoj život kako treba da živiš. Idi malo kod psihologa, nauči kako treba da se ponašaš jer se ponašaš kao da imaš tri godine. Nemam više sa tobom šta da pričam, sada ideš na blok, deca to znaju i to je to - ispričala je Tanja Savić u glasovnoj poruci koju je poslala bivšem suprugu, na kraju koje se čuju njeni sinovi koji negoduju na njenu pretnju da će blokirati njihovog oca.

Tanjinu poruku poslušajte u videu ispod:

Video: privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić