AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", a uključio se gledalac koji se predstavio kao Mićin brat Zoran iz Sombora.

Ti kao da si vladar, ne bojiš se ničega, kažeš istinu - rekao je on.
Šta treba da lažem? - pitao je Mića.
Za Ivanu da kažem da nije pokazala svoje pravo lice, narod je video da se pravi fina. Nije se slučajno raspala iz prvog braka, a sad se pravi fina da je ovaj ne bi oterao. Za crnim stolom nisi smela da pokažeš svoje pravo lice. Neca je mlad dečko, mora proći sve da bi postao pravi muškarac - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije savršen. Niti je mene ko oterao, niti može. Imam divnog muža, a iz moje kuće ne može niko da me otera
Reci toj Šašićki da je niko nije komentarisao, a da je ona pričala sve najgore - pročitao je Neca poruku koju mu je poslao Mišel Gvozdenović.
Bila su pitanja starih zadrugara, kada sam ja pitala za njegov ulazak u Minu, na izlasku me je pitao zašto sam to poastavila, rekla sam da bi odgovorio da se nije prao - rekla je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bitno je da moja familija i prijatelji znaju ko sam i šta sam, a narod je prepoznao moje kvalitete - pročitao je Darko Mišelovu objavu sa Instagrama.
Ona je na uvredu na svoje dete, ona smatra da si ti provala Mišela da je gej. Prepoznala je da ti to nisi trebala da spominješ, rekla si to 4-5 dana pred kraj rijaltija. On je rekao da ga čudi da Ivana postavlja to pitanje i da ona dobro zna devojke sa kojima se zabavljao, a ona sad kaže da ne zna - rekao je Mića.
Nikad u životu nisam bila privatno sa Mišelom, a čula sam. Nikada ga privatno - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga