AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Atraktivna bivša zadrugarka Mina Vrbaški, poznata je po svojoj lepoti i turbulentnim ljubavnim vezama. Svaki njen korak mediji pomno proprate, a sada je intrigantna rijaliti zvezda otišla korak dalje.

Naime, Mina je odlučila da uplovi u pevačke vode i snimi pesmu koja će srušiti sve rekorde. Na svom Instagramu objavila je slike iz muzičkog studija, a ekskluzivno za Pink.rs otkrila je sve o novom biznisu:

Istina je, imam novu saradnju, radim na novoj pesmi, u oktobru možete da je očekujte. Jako je intrigantna i za klupske varijante, pesma koj se sluša u bilo koje doba dana i noći. Pesma je gas, iskreno očekujte haos! Nadam se da će gledaoci i slušaoci televizije Pink biti zadovoljni. Očekuje se najbolje, ovo je neki novi početak. Pesma je poput Vojaža i Nućija, u tom je fazonu - otkrila je Mina Vrbaški za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Lepi Mića je nedavno odlučio da otkrije ko je Minin dečko i iz kakve porodice dolazi, pto se Vrbaškoj nije dopalo. Sada je za naš portal prokomentarisala i sukob sa Mićom:

Ne znam da li je Mića poludeo ili ne, sa moje strane je sve u redu. Da li će on da poludi, mene ne interesuje, ja sam onakva kakva sam i bila. Miću i dalje volim. Bespotreban je komantar njegov na sve što se izdogađalo. Nisam ja digla frku. Mića samo nije ispričao onako kako zaista jeste, neka vodi brigu o svom životu, o mom ne treba da brine. Nema potrebe da se upliću bilo čiji roditelji, ako ja to ne želim. Mogla je i moja majka da predstavlja roditelje mog dečka, ali nema potrebe, to je zaista ružno - priča Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Mina Vrbaški