AKTUELNO

Ovome se nisu nadali!

Bivši zadrugar Jovan Cvijetić, poznatiji kao Cvele, nedavno je došao sa odmora iz Crne Gore, gde je boravio sa svojom devojkom Anjom Todorović.

Kako je Pink.rs saznao, Cvele je juče doživeo ogromnu neprijatnost. Naime, u njegov novi stan upao je nepoznati muškarac, i pokušao da ih opljačka. Sve je primetila komšinica i odmah im javila.

Foto: Privatna arhiva

Bivši zadrugar se povodom čitave situacije oglasio za naš portal i otkrio o čemu se radi.

Istina je, pričao sam baš sa tom komšinicom što me je zvala. Izbezumio sam se jer ja nisam u tom trenutku bio u stanu, a znam da je Anja trebalo da bude tamo. Odmah sam je okrenuo, ona je bila u gradu sa drugaricom, pa mi je odmah laknulo. Sreća pa Anja nije bila tu, to mi je jedino bitno - priča Cvele, pa dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Jedino što sam zatekao da nema nekih naših stvari, jedan deo ormara je opustošen, kao i nešto malo para, jer nismo držali neku veliku svotu novca u stanu. Strašno je to što se desilo - dodaje on.

Za kraj je otrkio kako se oseća, i koji je sledeći korak koji želi da napravi:

Mi smo okej, ali planiramo da pod hitno promenimo adresu stanovanja. Ne želimo više da budemo u ovom stanu, hteli smo da ovo bude neki naš idiličan kutak, ali posle svega ovoga, ne osećamo se više bezbedno - zaključio je on.

Foto: Instagram.com/anjatodorovic11

Autor: M.M./P.R.

#Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele