AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Milan Janković Čorba i Tedora Bilanović uživaju u svojoj ljubavi nakon što su izašli iz najgledanijeg rijaltija u regionu. Oni su za portal Pink.rs progovorili o svojim planovima, odnosima sa bivšim cimerima, ali i Maji Marinković.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Kako provodite vreme nakon "Zadruge"?

Putujemo, natupamo. Atmosfera je vrela, uglavnom su ljudi oduševljeni kad se pojave zajedno. Imamo malo čudne situacije, deca plaču kada se pojavimo, ali sve je to pozitivno i to nama inputuje, jer smo ostavili dobar utisak - pričao je Čorba.
Atmosfera je stvarno top, mi smo prezadovoljni - dodala je Bilanovićeva.

Teodora i Čorba su sve oduševili i zajedničkim nastupom na "Zadrugoviziji", a tada su i nagrađeni za otkriće tog takmičenja.

Dobili smo najjaču nagradu koja postoji, to smo ja i Teodora - rekao je Janković.

Da li će vaši fanovi dočekati zajedničku pesmu, kakvi su vam planovi po tom pitanju?

Mi smo duet najavljivali dok smo još bili u Zadruzi. Naša pesma će izaći uskoro, radimo na njoj. Biramo da pesma bude odlična - odgovorila je Teodora.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Koje karakterne osobine ste upoznali jedno kod drugog nakon izlaska iz "Zadruge"?

Ja sam sve znala i u Zadruzi i pre. Ima nešto lepo, on je stvarno džentlmen, jako je emotivan - rekla je Tedora.
To nije znala, ja sam pokazivao da sam jak. Kad je u pitanju Tedora jako sam emotivan i brižan. Ja sam sve znao o njoj, bili smo u kontaktu dok sam bio u Kuvajtu. Mnogo je dobra i fina, ja je mnogo volim. Slažemo se, putujemo, bili smo u Banja Luci da vidimo njene roditelje, stvarno sam se oduševio - dodao je Čorba.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Šta su ti zamerili njeni roditelji?

Zamerili su mi što nemam puno strpljenja i puno tolerancije, što sam nekad mnogo eksplozivan, ali oni razumeju mene, kažu: "Dečko, ti mnogo radiš" - odgovorio je Janković.
Nisu to rekli - našalila se Teodora.
Šalim se, rekli su da budem staloženiji, da imam više strpljenja jer je Teodora mirnija. Uglavnom su sve pohvale. Njena majka je bila kod nas na Kosovu - dodao je Čorba.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Čorba ti imaš sina, da li vas dvoje planirate prinovu?

Sin je živ i zdrav, Teodora je imala priliku da ga upoznao, Despot je zavoleo Teodoru, lepo su se družili. Što se tiče toga, videćemo, ako bude sve kako treba, što da ne? - odgovorio je Čorba.

Tedoora, kako je proteklo tvoje vreme na Kosovu i kako te je prihvatila Čorbina porodica?

Koliko sam primetila stvarno su me lepo prihvatili - započela je Tedora.
Više zovu nju nego mene - ubacio se reper.
Ja više komuniciram sa njegovom familijom nego on. Baš smo se fino složili i sa sestrom Ljubicom i Markom. Kao da se znamo 100 godina - pričala je Bilanovićeva.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Bili ste na koncertu Riblje Čorbe, objavio si sliku sa Borom. Kako je protekao vaš susret?

U jednom momentu su moi zasuzile oči, 10 godina nisam bio na koncertu Riblje Čorbe. Ja sam odrastao uz Riblju Čorbu, moj učitelj muzički je Bora Čorba, krenuo sam u svet muzike preko njih. Posole 10 godina sam se našao na koncertu i setio se svih onih dana, setio se kako sam počeo, a gde sam danas. Gledam Boru kako sedi. Kada me je video zagrlio me je i kaže "dobro si izdržao Zadrugu." Bora Čorba, a ja sad Milan Čorba, ponosan sam i srećan, imao sam priliku da odrastem uz kvalitetnu muziku - pričao je Janković.

Oglašavanje Maje Marinković u emisiji "Narod pita" podiglo je veliku prašinu. teodora kakva je tvoja rekacija?

Mene ne interesuje, nije mi interesna sfera. Verovatno je htela da isprovocira - rekla je pevačica.
Kada smo bili nas dvoje, ona je indirektno rekla da se njoj zauzeti momci javljaju - ubacio se Janković.
Sve vreme u emisiji je direktno flertovala i nametala kako ona njega dobro poznaje, bolje od njega samog - nastavila je teodora.
To je kod nje izazvalo što sam rekao da mi je najveća greška, verovatno je to nju isprovociralo. Nikada se nisam čuo sa njom, niti ugovarao sastanke - dodao je Čorba.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Tvoj odnos sa Kristijanom i Mišelom, da li si ispratio uključenje Kristijana u emisiji "Narod pita"dok je Mišel bio gost?

Nisam gledao, ne pratim. Nadam se da su u dobrom odnosu. Što se tiče mene i Kristijana još se nismo videli. Poslao sam mu par poruka, odgovorio je na jednu. Sve što je bilo u rijalitiju stojim iza toga, takakv sam i napolju. Otvoren sam za prijateljstva, prava. Ja sam bio Čorba koji sam i napolju

Ko vam se pokazao kao prijatelj posle rijalitija?

Verujem da svako ima svoje obaveze i svoj život, sve je to razumljivo. Prijatelji sa kojima smo bili unutra ostali smo u kontaktu i napolju. Ne viđamo se, svako se fokusira na svoj život - objasnila je Teodora.
Očekivao sam da ću da se družim sa Kristijanom, kao što je Car očekivao za Janjuša, Fran za Ša. Rado se čujem sa Borom, Matorom, Đedovićem, čuo sam se sa Sandrom - nastavio je reper.
Jedino mi je žao što se ne čujem sa Milicom - rekla je Teodora.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga