AKTUELNO

Da li će nastaviti po starom?!

Ceo region s ogromnim ushićenjem iščekuje spektakularnu petu sezonu najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'', a imena pojedinih stanara Bele kuće već su poznata.

Pored Mikija Đuričića, Mensura Ajdarpašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Aleksandre Subotić, Aleksandra Saše Todorovića, Jovane Tomić Matore, Mateje Matijevića, Deniz Dejm, Nikole Grujića, Baneta Čolaka, Sandre Čaprić, Stefana Mihića, Saleta Cvetkovića Luksa i Natalije Šćekić, došlo je vreme da vernu publiku iznenadimo i otkrijemo ime još jednog učesnika, koji će, bez sumnje, svojim učešćem napraviti potpunu pometnju.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

U pitanju je Filip Car, koji se gledaocima već predstavio u prošloj, četvrtoj sezoni Zadruge, a sad je spreman za veliki povratak u Belu kuću.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Filip Car ostao je upamćen po brojnim aferama i vezama sa ataktivnim zadrugarkama na velelepnom imanju, među kojima su Aleksandra Nikolić, Mina Vrbaški, Sanja Stanković, a odnedavno je nerazdvojan od Maje Marinković, te javnost uveliko bruji o njihovoj navodnoj ljubavnoj romansi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Povezuju me s Majom, ali mi se najnormalnije družimo. Dragana se zeznula, onako kako je Šebez rekao, tako je. Od mene se uvek svašta očekuje, ja sam nepredvidiv, pa će tako biti i u novoj sezoni Zadruge - rekao je Car za Pink.rs.

Autor: M.K.