AKTUELNO

Domaća javnost upućena je u aferu koju je bivša zadrugarka Nataša Radan svojevremeno imala sa oženjenim pevačem Amarom Giletom Jašarspahićem, što ga je na kraju i koštalo braka, a sada se šuška da je posle svoje neprežaljene ljubavi bacila oko na njegovog zauzetog kolegu.

Nataša i Amar se ovih dana javno prepucavaju, nakon što je on u jednom intervjuu ispričao da ga je "proganjala jedna iz rijalitija" od koje, prema njegovim rečima, nije mogao da se okane - s druge strane, ona tvrdi da je on taj koji je inicirao njihove susrete, da joj je prvi tražio broj telefona, za šta je priložila dokaze u vidu prepiski.

Foto: TV Pink Printscreen

U jeku te afere, usledila je nova - naime, pročulo se da se Nataša tajno viđa sa reperom Bubom Korelijem u Sarajevu, budući da je njemu zbog nedavnog skandala zabranjen ulazak u Srbiju. Rialda Karahasanović, Natašina drugarica iz "Zadruge", označena je kao njihov "paravan", a navodni tajni susreti Radanove i Korelija iznenadili su deo javnosti, uzme li se u obzir da je on već duže vreme u vezi sa ma­ne­ken­kom Pe­trom Cu­pan.

Foto: Instagram.com

Buba se ovim povodom nije oglašavao ni za medije, ali ni na Instagramu, budući da mu je zbog brojnih prijava deaktiviran, međutim Nataša je rešila da kaže šta ima.

Želim samo da demantujem ove nebulozne tvrdnje. Nikada se u životu nisam videla sa Bubom Korelijem - pravdala se Nataša, a da li je njena tvrdnja istinita ili samo loš pokušaj da se opravda, prosudite sami.

Autor: D.T.

#Amar Gile Jašarspahić

#Buba Koreli

#Nataša Radan