AKTUELNO

Pevač je otpevao prvi blok, a onda je nastao haos!

Pevač Amar Gile Jašarspahić sinoć je doživeo veoma neprijatnu situaciju na nastupu u Obrenovcu. Jašarspahić je nastupao na jednom splavu, koji je počeo da tone usred veselja.

Foto: Informer /Aleksandar Jovanović

Naime, nakon što je Gile otpevao prvi blok, nastao je haos i panika na splavu.

- Veče je počelo odlično, splav je bio krcat. Svi su se zabavljali, pili, igrali, ali nakon prvog bloka, samo što je završio, splav je počeo da tone - rekao je izvor.

- Odjednom se nagnuo na jednu stranu, pod uglom od 45 stepeni i nastala je panika. Ljudi su počeli da vrište, sklanjaju se i beže, pa su masovno počeli da izlaze sa splava. Srećom, nije bilo povređenih, ali je nastup naravno prekinut iz bezbednosnih razloga - naveo je izvor i dodao:

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

- Unutra je sve bilo polupano, jer se sve sručilo, stolovi su počeli da padaju na jednu stranu, čaše su popadale na sve strane, neverovatno je da niko nije zadobio povredu u toj ludnici - završava izvor.

Di-džej koji je bio zadužen za muziku pored Gileta, takođe se oglasio nakon nemilog događaja.

- Istina je, juče je prekinut nastup na splavu zbog toga što je splav počeo da tone. Bilo je neprijatno, ali najbitnije je da niko nije povređen.

Video: Instagram.com/sen.trope

Na svom Instagram profilu di-džej je objavio video koji je snimio sa Amarom, a u kojem obojica pričaju o nemilom događaju.

- To je ta ekipa koja je potopila splav - našalio se di-džej nakon što je drama prošla.

- Bukvalno potopila, splav se nagnuo - potvrdio je Gile.

Foto: Instagram.com/sen.trope

Autor: M.M.

#Amar Gile Jašarspahić