AKTUELNO

Venčali su se pre 7 godina u Veneciji.

Voditeljka Branka Nevistić već godinama se ne ističe u javnosti, a nakon udaje za biznismena Branislava potpuno se posvetila porodičnom životu.

Foto: Instagram.com/corallo_verde

Javnost je prvi put Branku videla 1995. godine, a njena televizijska karijera kreće uzlaznom putanjom, te dobija mogućnost da vodi brojne televizijske projekte. Svojevremeno je bila i voditeljka televizije ''PINK'', ali već više od deset godina Branka ne pozdravlja gledaoce, te su se mnogi pitali kako danas izgleda njen život.

Foto: Instagram.com/corallo_verde

Branka se pre sedam godina u Veneciji udala za biznismena Branislava Grujića, a venčanje je bilo kao iz bajke, bar tako tvrde oni koji su bili gosti ovog slavlja. Grujiću je to treći brak, dok je Branka u kasnim četrdresetim godinama prvi put otišla pred oltar i izgovorila sudbonosno “da”.

Pre Branislava, voditeljka je bila u nevenčanoj zajednici sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, sa kojim je 2001. godine dobila sina Luku. I Branislav iz prethodnog braka takođe ima sina.

Foto: Instagram.com/corallo_verde

Brankin suprug je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. Pored toga, među vlasnicima je još pet preduzeća.

Voditeljka se više ne predstavlja pod devojačkim prezimenom Nevistić, već je uzela prezime svog supruga. Kako izgleda njen život danas često otkriva na društvenim mrežama.

Autor: M.M.

#Branka Nevistić