AKTUELNO

Pronašla svoj aspirin!

Bivša zadrugarka Milica Kemez u razgovoru sa ekipom emisije "Premijera" osvrnula se na turbulentene momente iz Bele kuće, ali i da je po izlasku našla novog najboljeg prijatelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče izlaska i da li je sve došlo na svoje, meni tek sad ništa nije jasno. Nama svim zadrugarima treba taj period opravka nakon rijalitija kako bi se povezali sa spoljnim svetom – priča Milica, a onda je pokazala i svog novog prijatelja, koji joj je sve vreme pravio društvu u krilu.
Sofi, molim te, probudi se. Ona u ovo doba uglavnom spava, ona mi je najbolji prijatelj. Sofi voli da spava, ali sa njom svuda idem, ona mi je, onako, aspirin, nakon svega, volim s njom da budem sama u stanu, da se igramo i uživamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Protekle dve sezone Miličino učešće obeležila je njena veza sa Borom Santanom, te kako je ova veza prošla kroz mnogo uspona i padova, Kemezova je otkrila da li je njihova ljubav pronašla svoj pravi put.

Sve što se dešavalo u "Zadruzi", to možete zamisliti i u spoljnjem svetu. Jednostavno, naš odnos je bio turbulentan, lagala bih kad bih rekla da sam ga prebolela i da me zanima, a opet ne mogu da kažem da smo okej i da je sve dobro. Nije, baš danas smo imali jaču raspravu pred "Narod pita" – otkriva bivša zadrugarka, pa dodaje:
Ja sam se za tu vezu borila, to je nešto što sam ja definitivno želela, išla sam protiv celog sveta da dokažem da on nije takav i da to sve može da uspe, ali kako kažu, nekad ljubav nije dovoljna – zaključuje Milica u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Bora Santana

#Milica Kemez