AKTUELNO

U jednom beogradskom lokalu odvijala se prava drama.

Nedavno se na nastupu superfinaliste "Pinkovih zvezda" Bogdana Martinovića desio incident koji neće uspeti da zaboravi još dugo! Kako smo uspeli da saznamo, gosti na jednoj svirci, ali i muzičari među kojima je bio i Bogdan, bili su zarobljeni u lokalu skoro dva sata - u kafić je nešto posle ponoći uletelo desetak momaka koji su gostima zabranili kretanje i upotrebu mobilnih telefona.

Foto: Pink.rs

Sve je bilo strava, ljudi su cirkali, zabavljali se, a Bogdan i momci iz benda su napravili sjajnu atmosferu. U jednom trenutku pojavili su se oneki muškarci u kafiću, naredili da se vrata zaključaju i da svi ostanu da sede na svojim mestima. Rekli su svima u lokalu da telefone stave na stolove ispred sebe i da nikom ne padne na pamet da pozove policiju. Jedan od njih je imao i pištolj, pa su se svi uspaničili, uopšte nije bilo naivno - započeo je priču za Pink.rs jedan od očevidaca ovog incidenta, a onda dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: PRETRNULA OD BRIGE! Goca Božinovska poručila sinu: Molim te da mi to ne radiš, ne mogu ni da gledam! (VIDEO)

- Posle smo saznali da je izgleda gazda lokala dugovao neke pare, da je zbog toga nastao haos. Frka je trajala sigurno nekih sat i po vremena, a kad su ovi momci uzeli pare i otišli, muzika je nastavila da svira, ali ne dugo jer su se gosti brzo razišli - rekao je izvor za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Kako bismo proverili ovu priču, pozvali smo Bogdana Martinovića koji je potvrdio da je do ovog incidenta zaista došlo.

Uf, jeste bilo čupavo tad. Nikad mi se nije desilo ništa slično tome, ali, Bože moj, sve je to cena ovog posla. Ne bih ulazio u detalje, bitno da je prošlo bez povređenih - rekao je Bogdan.

Autor: J. V.

#Bogdan Martinović

#Pinkove zvezde

#pevač

'