AKTUELNO

Hit!

Pevačica Marina Visković u poslednjih nekoliko meseci maksimalno se posvetila svom Instagram nalogu, pa tako fanovi bez ustručavanja mogu da komuniciraju sa njom i daju joj razne predloge i sugestije.

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official

Od toga šta će obući za nastup, koje piće da naruči i kakvu pesmu da snimi… Viskovićeva za razliku od većine svojih koleginica ima izuzetno prisan odnos sa pratiocima, pa ih je tokom današnjeg dana pitala da joj osmisle jedan skandal.

- Ljudi, ja sam provalila šta meni fali u karijeri, a to je jedan dobar skandal! Ja bih da bude zabavnog karaktera, ako može, ne bih da bude nešto traumatično. Baš mi treba skandal, tako da, evo, pravim konkurs. Pišite mi, želim da čujem vaša mišljenja, kakav bih ja to skandal mogla da napravim, pa da se, kako se kaže, malo prodrma javnost – kaže Marina, pa dodaje:

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official

- Da se razumemo, molim vas, nemojte meni te primitivne skandale, da moram s nekim da se svađam, da se bijem, da otimam tuđe muževe, neka golotinja, neda j Bože... To su primitivizmi, ja sam, bre, urbana devojka, meni treba neki kul skandal, nešto što još niko nije uradio, a ne te primitivne stvari. Slušam vas – zaključuje Viskovićeva u svom šaljivom stilu.

Nakon ovog “otvorenog konkursa” za skandal godine, javili su se njeni fanovi sa raznim idejama od toga da izmisli vezu sa se*sepilnim glumcem Majklom Morenom koji želi da joj napravi bebu, pa sve do toga da juri muškarce po Cirihu.

Video: Instagram.com/marina_viskovic_official

Autor: P.R.

#Marina Visković