AKTUELNO

Haos!

U toku su "Nominacije". Vođa ove nedelje je Lepi Mića, a za potrčke je izabrao Staniju Dobrojević i Marka Osmakčića. Zadrugari biraju koga šalju u izolaciju od njih dvoje, a voditelj Milan Milošević dao je reč Olji Vampirici.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče. Marko je meni jakosimpatičan momak, mislim da je sad sebe doveo u nke nezgodne situacije. Uvek mi je bio pristojan idrag, nije bio nikad bezobrazan prema meni. Pošto je ovo rijaliti i ovde uvek ima puno sukoba, swupraništva, rivalstva, mislim da je Marko reagovao na to na neki neprimeren način. Ipak, ću njega nominovati, jer mislim da ona nije zaslužila ove uvrede - nominovala je Olja, pa dodala:
Ako imaju nešto privatno, trebaju da se nađu i to da reše. Meni je večeras bilo neugodno - rekla je Vampirica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Olje Vampirice, Milan je podigao Mensura Ajdarpašića da otkrije svoju nominaciju:

Ja ne znam da li sam ja lud ili ovi zadrugari što se iz dana u dan svađaju sve više i više - rekao je Mensur, pa je nastavio:
Što se tiče momka, ''devet soma i sedam apratmana'', možda on ne izgleda loše koliko se morbidno poneo na početku rijalitija. Meni je on često nejasan u njegovim izlaganjima, pritom je i neartikulisan kad je u pitanju njegov govor tela i ponašanje. Ja ne znam poentu njegovog učešća. Sve što znam je da je išao od devojke do devojke želeći da dobije nešto od nje, i ništa konkretno ne uradi - rekao je Mensur, pa se Marko ubacio:
Ponavljaš isto, nemoj da se praviš pametan - rekao je Marko, pa je Mensur nastavio sa nominacijom:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Stanije tiče, čuli smo se. Nemam ništa protiv nje. Ne bih da gradim mišljenje na osnovu ovog perioda koliko smo ovde. Ja sam vodio sa njom neke razgovore na doku, i to mi je bilo super. Nadam se da ćemo nastaviti da se družimo, bez nekakvog interesa - rekao je Mensur, pa je nastavio:
U ovoj situaciji, svakako ću poslati momka. Izolacija je mesto gde ćeš sigurno provesti veče, ako ne sa Stanijom, onda sa nekom drugom devojkom, a toj devojci želim svu sreću. Stanija, želim ti sve najlepše, pa i da ti se desi neka ljubav - završio je Mensur, ali mu je tom prilikom odgovorio Marko:

Foto: TV Pink Printscreen

Za njega ne moram ni ustati. Ovde stalno proziva Cara kako je mangup. On nema dobru dušu - rekao je Marko.

Nakon Mensurove nominacije, Dalila i Dejan Dragojević takođe su prokomentarisali njegovu nominaciju:

Tebi je ona visokobudžetna i moralna, meni nije - rekao je Dejan, pa se utom ubacila Dalila:
Ti si taj koji priča o svađama, a imao si prvi svađu sa ovim dečkom - rekla je Dragojevićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.