AKTUELNO

Nikoga nije štedela!

Došlo je vreme da se pojedini zadrugari nađu oči u oči sa voditeljom Darkom Tanasijevićem. Prva sa kojom je Darko razgovarao bila je Stanija Dobrojević: Ona i Darko su pričali o odnosima u Beloj kući ali i o Marko Osmakčiću:

Foto: TV Pink Printscreen

Jao on je meni jako simpatičan i jako je mlad. On mene poštuje, družimo se i poštuje moju vezu. On je mlad ide od devojke do devojke i upoznaje ih, ali to je normalno. Kada bih mu birala devojku, birala bih Anđelu, ali je zabrljao. On bi sada nešto lakše i brže. On se Mimi najviše dopada, mada tu je i Sanja, ali i svastika. On se meni vraća druagrski, i on je rekao da to poštuje što sam u vezi - rekla je Stanija o Darku.
Ovde su se lepo zavrtele priče i to moram da kažem. Ja sam shvatila da bodem oči pojedincima, a ja se ne nerviram, jer se o meni sve zna, mada moram da kažem da nisam očekivala da će onaj mali Dragojević da priča sve ono o meni. Ja nisam mogla da verujem, odvikla sam se od toga, a i taj napad nisam očekivala, a i napad od Dalilinog kera na papiru nisam očekivala. Ja sam bila izuzetno prijatna, a onda sam doživela niz uvreda. Ona je mene pitala gde mi je porodica, ja jedva čekam da imam svoju decu, ali to će biti kada ja budem htela - pričala je Stanija a onda prokomentarisala brak Dejana i Dalile:
Oni su meni pravi kadropaćenici, ali koliko će njihv brak trajati. Ne može meni Dalila koja je išla sa cveta na cvet da govori kakva sam ja. Moram da kažem da ja velujem Peletu za sve što je bilo sa Dalilom, on je nju imao na jednu noć. Ja nisam kao ona, za razliku do nje ja sam izgubila nevinost sa 18 a ne kao ona. Takođe papri ne znači ništa, svaka moja veza bila je kao brak - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija je nakon toga otkrila kako je ona napravila imidž od svojih fotografija, a onda objasnila da ljudi to vole i da je to njen posao od kojeg prelepo živi.

Da ne pričam o onom Saletu Luksu koji se onako obraća ženama i koji viče devojke, pokušava da ih podvede, on priča svašta za mene, a svi znaju ko sam ja. On se priključio tom malom klanu gde pokušava da im se nametne pa je udario na mene - prisetila se Stanija sukoba sa Saletom.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija je komentarisala o Aferu svastika i zet. Naime, Stanija je prokomentarisala da je Viktorija Mitrović pravi šef, po njoj, Viki štiti Nikolu Grujića (zeta):

Rekla mi je da ga štiti jer on ima svoj brak, mada ona kaže da ima slike njihove. Ona je bratina prava. Štiti sve momke sa kojima je bila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga