AKTUELNO

Lepa Cecina naslednica ostvarila je ono što je odavno priželjkivala.

Anastasija Ražnatović, ćerka najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, još prošle godine izrazila je želju da silikonskim implantima uveća svoje grudi za koje je smatrala da su male, a to je konačno i učinila.

Foto: Anastasija i Ceca Ražnatović, Foto: E-Stock / Miloš Rafailović

Ceca isprva nije bila za tu ideju budući da je smatrala da je Anastasija veoma mlada i da odluku o tome može da donese nakon što postane punoletna, što se i desilo. Anastasija nije odustala od svoje ideje, a budući da je Ceca videla da ima jaku želju za estetskom promenom, podržala ju je budući da će se Anastasija osećati zadovoljnije i sigurnije nakon što učini željenu intervenciju.

Muzička zvezda je svojoj mezimici udelila nekoliko saveta, nakon čega su odabrale jednu privatnu kliniku u kojoj se Anastasija podvrgla hirurškom zahvatu kojim je prezadovoljna.

Njeno novo poprsje privuklo je pažnju na Cecinom koncertu u novosadskom Spensu, kada ju je Anastasija bodrila iz vip lože, a svi iz njenog okruženja oduševljeni su promenom. Nema sumnje da je i Anastasija prezadovoljna efektom koji je postigla, a njeni prijatelji presrećni su zbog toga što Ražnatovićeva nije poput svojih vršnjakinja preterala, nego je odlučila da grudi uveća tek toliko da njima bude zadovoljna.

Autor: D. Tanasijević

'