AKTUELNO

Ksenija Knežević, članica muzičke grupe "Hurricane", nakon prekida dugogodišnje veze uplovila je u novi emotivni odnos s mladim glumcem Pavlom Mensurom, sinom proslavljenog Irfana Mensura.

I Ksenija i Pavle su, pre nego što su otpočeli vezu, bili u stabilnim emotivnim odnosima. Iako je Ksenija, otkako je kročila na javnu scenu, uporno izbegavala da govori o svom emotivnom životu, nije krila da je u vezi sa Nikolom, kog zna gotovo od detinjstva.

Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - govorila je svojevremeno Ksenija.

Foto: Instagram.com

Iako su svi mislili da će joj biti muž, Nikola je ubrzo postao Ksenijin bivši dečko - razlog je taj što su se, kako prenose mediji, njih dvoje u poslednje vreme udaljili. Takva veza Kseniji nije više odgovarala, te je na istu odlučila da stavi tačku. Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac, Pavle Mensur, sa kojim je od nedavno u vezi.

Foto: Instagram.com/pavlemensur

S druge strane, i Pavle, sadašnjin Ksenijin dečko, prošao je kroz sličnu situaciju - dve i po godine bio je u vezi sa koleginicom Ivanom Zečević, a u jednom trenutku njihov odno razvijao se u smeru u kom glumac nije želeo da ide. Jedno drugome su, istina, bili izuzetna profesionalna podrška, Ivana je čak više slavila Pavlov uspeh od sopstvenog i govorila da je izuzetno na njega ponosna jer to među njima nije samo ljubav već i sudbina. Međutim, brojne neželjene situacije lagano su vodile ka razlazu, što se naposletku i dogodilo.

Autor: D.T.

#Ksenija Knežević

#Pavle Mensur