AKTUELNO

Nekadašnjem učesniku rijalitija cvetaju ruže i na privatnom i na poslovnom planu.

Nakon što je završio učešće u rijalitiju "Farma", maneken Rade Lazić često je menjao devojke kojima se hvalio na Instagramu, a pre nekoliko meseci se konačno skrasio - njegovo srce uspela je da osvoji javnosti nepoznata brineta, sa kojom je započeo romansu u Beču gde inače živi, a njih dvoje su od tada nerazdvojni.

Foto: Instagram

Zaljubljeni par je doneo odluku da leto iskoristi na najbolji mogući način, pa su spakovali kofere i krenuli na put, a izbor je pao na Italiju, gde su najpre uživali na predivnim plažama i u popularnim akva-parkovima, nakon čega su se uputili u onaj romantičniji deo ove zemlje.

Foto: Instagram

Rade je svoju dragu odveo u Veneciju, gde su uživali u romantičnim šetnjama i sočnim poljupcima, a veliki su izgledi da je u ovom turističkom mestu "pala" i prosidba.

Pročitajte još... BIVŠI FARMER HIT U AMERICI: Rade Lazić na koricama najprodavanijih romana (FOTO)

Foto: Instagram

Iako lepa brineta nije pokazala prsten, na Radetovoj fotografiji vidi se da joj je poklonio ružu, a budući da se mnogi muškarci odlučuju da baš na ovom romantičnom mestu zaprose svoje devojke, moguće je da je na sličnu ideju došao i maneken.

Foto: Instagram

Bivši farmer i njegova devojka još uvek nisu želeli da podele lepe vesti sa javnošću, a ukoliko su zaista rešili da ozvaniče svoju ljubav, nema sumnje da sreću neće kriti još dugo.

D. Tanasijević

#Rade Lazić

#Venecija

#maneken

#prosidba

'