AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Vest da je pevačica Maja Marijana ponovo zaljubljena obišla je sve portale. Nakon okončanja braka sreću je našla sa 15 godina mlađim košarkašem, a dok su mediji pisali, Maja je mudro ćutala sve dok ponovo nije postala slobodna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam žena od krvi i mesa, tako da sve ono što je svojstveno svim ženama ne zaobilazi ni mene. Uvek treba da budemo zahvalni Bogu na svemu što nam daje, jer nam daje onoliko koliko možemo da podnesemo. Tako da što se tiče prošle veze, mogu da kažem sve najlepše - priča Maja, pa dodaje:
Život je čudo, svima nama se dešavaju lepe i ružne stvari. Mogu samo da kažem da sam beskrajno srećna što su mi se neke lepe stvari desile u životu - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja deca se ne bave mojim društvenim mrežama. Totalno su operisane od estradnog života i ja sam tako i želela. Imam mladog saradnika, imao je osam godina kada sam ga upoznala, a posle 10 godina sam mu pevala na punoletstvu i rekao mi je ''Da li mogu malo da modernizujem Vaš Instagram zato što izgleda kao iz doba Jure?'' i ja mu dam da radi šta hoće - zaključila je Marijana.

Autor: M.M.

#Maja Marijana