AKTUELNO

U ponedeljak, 27. septembra u 21h na TV Pink počinje emitovanje srpske adaptacije najpopularnije sapunice svih vremena, serije "Dinastija".

Tim povodom su u "Novom jutru" TV Pink gostovali mladi glumci Milena Živanović, koja tumači Svetlanu, kao i Stefan Radonjić i Andrej Jemcov, koji igraju braću Adama i Stefana. Oni ističu da im je bio izazov tumačiti pomenute likove u srpskoj veziji čuvene sapunice, te da nestrpljivo iščekuju premijerno emitovanje prve epizode, zakazano za idući ponedeljak.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je, mislim da je izazov za svakog mladog glumca da ima priliku da predstavlja takav neki lik, koji ima dosta linija odnosa. On je onako fin, dobar, ima neke svoje tajne, razlikuje se od svoje porodice... Njegove težnje i ideali se razlikuju od njegove porodice i tu dolazi do sukoba. Opet, s druge strane ih voli jer su mu porodica i tu nastaju problemi - istakao je Andrej Jemcov, dok se Stefan Radonjić, koji tumači njegovog brata, osvrnuo na atmosferu koja vlada na setu.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrlo se radi temeljno i ozbiljno. Baš je divna ekipa, zabavljamo se i lepo, ozbiljno radimo, pomažemo jedni drugima. Oni su više snimali, jer moj lik tek kasnije dolazi...

Glumica Milena Živanović prvi put glumi u sapunici, a ističe da su scene iz originalne "Dinastije" u novoj, domaćoj verziji, prilagođene našem podneblju, ali i današnjem vremenu.

Biće čupanja za kosu, leteće perje, mislim da će biti zanimljivo, ali s druge strane, mislim da smo svi upisali fakultet želeći da igramo Šekspira. Nikada sebe, kao glumicu, nisam mogla da zamislim da ću igrati u sapunici, međutim lik koji su mi poudili, a igram Klaudiju, tj. Lidiju u našoj verziji, je jedan od najkompleksijih ženskih likova. Ima bipolarni poremećaj ličnosti, granični poremećaj. Njen slučaj je takav da nije baš u stanju da sve savlada lekovima. Mnoge linije odnosa su zanimljive, otvaraju gomilu mogućnosti i bilo mi je interesantno da je tumačim i živim kao ona već neko vreme - istakla je glumicaa u jutarnjem programu Pinka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite početak emitovanja srpske verzije "Dinastije" u ponedeljak u 21h na TV Pink!

Autor: D.T.

#Dinastija

#RTV Pink