AKTUELNO

Oštro!

U toku je porodični sastanak na kome zadrugari biraju najuobraženijeg zadrugara i zadrukarku. Sledeća je dobila reč Milica Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan mi je iritantan, pokušava da napravi žrtvu od sebe i ne mogu da ga smislim, a od žena Mima mi je najiritantnija - navela je Milica.
U svima vama čuči jedna mala Irma, svi imate moje fore - ubacila se Irma.
Utišaj ljude, ti si ku*ac a ne vođa. Dalila je za mene najuobraženija za mene. Ispala si đubre što se tiče onog honorara, ispala si loš čovek a prozivaš ljude - naveo je Đole.
Promašio si temu totalno - ubacila se Dalila.
To nauči tvog muža slobodno - odgovorio joj je Đole Kralj.
Od muškaraca naveo bih Davora, jer se ne druži sa svima i sklanja se od svih - rekao je Kralj.
Ispade on tunjav a kad ustane uvek ima šta da kaže - ubacila se Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću kratko, Mima zato što je rekla da se druži samo sa lepim ljudima a izgleda kao dva centa, a od muškaraca Gruja. Zato što neće nikom odgovoriti na neka pitanja, njega nikada ništa ne zanima, deluje uobraženo - rekao je Fran.
Po meni u pozitivnom smislu je Anđela, treba imati takvo držanje. Od muškaraca, možda Mensur i Stefan - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Od žena moja prijateljica Mima, ona fura tu priču, ali ja bih spomenula Nevenu, jer šta god da joj se kaže ne prihvata ništa. Stehan Mihić je muška osoba, ali mislim da smo mi za to krivi - govorila je Lorna.
Od muških Stefan Mihić, jer je on doktor nauka za sve nas, a od ženskiih osoba je Mima - rekla je Olga Margitić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga