AKTUELNO

Oštro!

U toku su Nominacije sa Milanom Miloševićem, Filip Car i Sandra Čaprić čekaju da zadrugari daju svoj sud i jednog od njih dvoje pošalju u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je dao reč Dalili Dragojević.

Reći ću nešto što nisam do sada rekla. Rekla sam Filipu danas, mislim da mu nešto fali kod Sandre, ne bi li je zgrabio i rekao e ti ćeš sada biti sa mnom. Uvek stavljam u tu poziciju muškarca, ja bih totalno drugačije reagovala. Ta ljubav od mesec dana je predstavljena ne znam kako. Reč volim te i ljubav je ovde precenjena, ovde reč izvini nema težinu, odavno je to iugubilo smisao. Ovde ljudi umanjuju težinu nekih reči i odnosa kako njima odgovara. Filip je jako interesantan, smatram da je kvalitetan momak, jako cenim to što deli i nudi sve sa mnom. Što se tiče alkohola, sećam se par situacija, ali vidim da mu svi prebacuju. Mislim da neće on još dugo izdržati bez alkohola, možda je baš u tom bedaku jer ne pije. Čovek kad popije pokaže svoje pravo lice i to je to. Smatram, ali ne bih želela, da neće još dugo izdržati i da će popiti. To koga on čeka ili šta hoće, manite se ulazaka i neke super star modele koji će ovde ući. Fokusirajte se na ovo sada. Navela sam za primer Marka, koji je rekao da je izgustirao sve devojke i nemaju to što njega radi. Mislim daje uplovio u odnos sa Sandrom jer je jedna od par normalnijih devojaka ovde. Mislim da ne postoje iskrene emocije, da postoji sviđanje postoji. Taj odnos od mesec dana nije neka ljubav, pravi se drama oko toga kao da je ostavio suprugu napolju - govorila je Dalila.
Mi smo mnogo bili povezani, bili smo prijatelji i kad nije bila sa Janjušem, mi smo imali neki odnos. Pet meseci je spavala u mom krevetu - ubacio se Car.
Ma šta je sa tobom, kad je onda bila sa Janjušem, ja sam onda pomešao rijaliti? - zbunio se voditelj.
Ja sam rekao da je prijateljski spavala u mom krevtu, mi smo preskočili to zaljubljivanje i odmah smo uplovili u odnos - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Previše se to preuveličava, lažna se pompa podigla. Dosta ima kvaliteta, ne trebaju mu fejk odnosi. Što se tiče Sandre, svašta imam da kažem. Razočarala me je, Dina smatram finim momkom, to mi je bio realan odnos. Cvetala je pored njega pevušila, ali nije to nešto probudio u njoj. Meni je to bila Sandra i smatrala je jednom od najnormalnijih devojaka. Naprasno odnos sa Carem, gde kreće češkanje, kad je bio radio, neka budem najgora, lepo je pitam, šta se desilo u izolaciju, stvarno nisam znala ništa. Ona kaže ništa, a pusti se video i vidi se svašta. Te suze, da dva puta zaplačeš, neka bude da je zbog ženskih problema. Pogled u kameru, slučajno. Filip je rekao danas da će vreme pokazati ko je Sandra, meni bi to zasmetalo ali njoj nije. Kao čovek, u ovom odnosu tone, videćemo da li će isplivati. Rekla sam joj da se ne upoređuje sa Majom, uplovila si ti u njihov odnos, nema potrebe. Nju spuštaš a ušla si u njen odnos. I to što je rekla da nikada ne bi pravila probleme kao što je Maja. Ne znam šta ćemo ako budeš još gora od Maje. Ispada da ta priča sa Dinom nije bila zanimljiva, nije bilo ni jednog pitanja, dok je za Filipa dobila odmah prvo za češkanje. Vidim da joj ovo ne prija ali ja ne mogu da pričam ono što ne misliim - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

On priča sve kako njemu odgovara. Da se razumemo u ljubavi nema dogovora, ne možeš ti da se dogovoriš ovo ili ono. Mislim da je jedina prava ljubav bila između Janjuša i Maje i gotovo. Priča o Maji a provodi noći i dane sa Sandrom, te šlagere u Crkvenici - ubacio se Mića.
Samo je trebao da kaže iskren. I Dejanu sam rekla, nemoj nikada na loš način, reci mi u lice ne želim da budem sa tobom, samo ne iza leđa. U ženi proradi inat kada je lažeš i uradiš svašta - dodala je Dalila.
Smatram da Sandra ne može biit žrtva, ona sebi bira sve. Car je jasno rekao kako će se ponašati, to je za mene bruka, to je lažno predstavljanje, veza traje dokle traje - nastavio je Mića.
Devojka je poslala tortu i jasno dala do znanja da su u vezi - dobacio je Dejan.
Prvi put kada popije, izbaciće sve ono što je prećutao do sada. Sandra, za mene žrtva nikada nećeš biti, to zapamti. Imaš vremena da se dovedeš u red. Šaljem Sandru u izolaciju, jer sam se razočarala - navela je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga