AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, nastavio je da ispituje Sandru Čaprić i Irmu Sejranić u emisiji "Pitanja novinara". Darka je zanimalo šta Sandra misli o Maji Marinković i zbog čega je rekla da ona voli da kopira devojke iz Ivanjice (aludirajući i na Anu Korać), kao i zašto joj je posvetila svoju pesmu "Falsifikat".

Očigledno je da su devojke iz Ivanjice lepe, pa nas kopiraju. A to za falsifikat, ja sam samo pevala svoju pesmu - pravdala se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma, da li će Car imati petlju da uđe u vezu sa Sandrom? - pitao je Darko.
Pa, ja ga posmatram i neke njegove postupke, uverena sam da koliko god bi on voleo da se smiri, ali njega privlači problem. To je njegova suština. on je jako nezreo. On se dvoumi i ne zna kako će da se predstavi. Pitanje je kako bi ona nosila sa situacijom. Do sada šta je pokazala, razuverilo me je to - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam svoj stav i ne menjam ga. Irma juri sve momke ovde. I ne pita se samo gospodin da li ćemo da se smuvamo, nego i ja. Da li bih ja ušla u vezu sa njim? Treba sve da se iskulira malo. Da odgovorim za Maju, što se njoj desilo, ne bih volela nikome da se desi. Volela je Janjuša, ne znam da li ga i dalje voli. To što je Car uradio svom drugu, nije lepo. Vidim da pati za tim drugarstvom. Što se mene tiče, treba drugarstvo da bude bitnije. Ne sviđaju mi se Majini ispadi, lupanje glavom i zid i ostalo. Nema potrebe da se poredimo na dve. Neka ljudi komentarišu o tome - govorila je Sandra.
Da, baš je dama, skače na sto i izaziva ljude na agresiju. Ti si ološ! Ja sam jedna divna osoba, ko god da je ovde sa mnom pričao, ja sam lepo uzvratila. A ona mene tu napada - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.