AKTUELNO

Nije štedela reči!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", novinar portala Pink.rs Darka Tanasijevića dao je reč Milici Veselinović, kako bi sa njom porazgovarao o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem.

Mensur te je uporedio sa Minom i stavio nju iznad tebe, kako si se osetila? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije me nijednog trenutka upoređivao sa njom, par puta me je nazvao njenim imenom, dešava se, ne pravim problem što se tiče toga - govorila je Milica.
Rekao je da su se druge devojke više trudile oko njega, a ti si mu sama rekla: "Aha, porediš me sa Minom". Zbog čega ste se večeras posvađali - podsetio ju je Darko.
Rekao mi je da me nije sa Minom, nego sa drugom devojkom. A večeras me je budio stalno, pa sam ga posle udarila. Bio je glasniji, iznervirao me je - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi zadrugari komentarišu kako ti je Mensur oduzeo pravo glasa, ustaje umesto tebe, priča sa kim smeš, a sa kim ne da pričaš - nastavio je Darko.
Nije me sputavao, sve je stvar dogovora. Rekli smo šta nam smeta, poštujemo jedno drugog, niti mi bilo šta brani - odgovorila je ona.
Ja samo pokušavam da je uputim i usmerim, da ne bude ona devojka u rijalitiju zbog veze sa Mensurom. Ukazujem joj da mora da prati emisiju, teme, da mora da pazi šta će da kaže pre nego što ustane. Da pazi šta govori, sa kim će da priča, da će za sve morati da odgovara. Kao što je sa Stanijom pričala o Dalili, a ona nije znala o čemu je pričala - rekao je Mensur.
Zbog čega Milica nije bila iskrena, pa si intervenisao kad je rekla koji zadrugari je najviše nerviraju? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da je nervira Irma, a ne dečko koji priča šta su radili... Irma je klasični rijaliti učesnik. A ovi ljudi koji utiču na nas odnos i rade na tome da ga pokvare... - istakao je Mensur.
Ja jedva čekam da Mensur počne da paranoiše, kao ona što ljubomoriše, a ovde glumi nevinašce. Mene je bez ikakvog razloga nazvala droljic*m. Ja sam tad postala oštrija. Činjenica je da znam kako Mensur razmišlja, ušla sam mu u psihu, sve je potvrdio svojim postupcima. A ja ću da je nerviram jer sve što kažem je istina. Hinjava je mala. Vi mislite da ona ne zna... I te kako ona zna, čim se uhvatila Mensura. Rekla sam da je moja zadnjica čistija od njenog obraza. Ja sa 17 godina nisam uradila ovo što je ona uradila javno. Došla je ovde, počela da se k*rči, ima Mensura iza leđa, misli da će je neko štititi. Da, moja g*za je čistija od njenog obraza! A on da je poštovao svoju i njenu porodicu, ne bi ovakve stvari uradio - skočila je Irma.
Ja sa poročnim osobama ne želim da vodim dijaloge - odbrusio je Mensur.
Mensur kaže da je rijaliti igrač. Rijaliti igrač opasan ne radi ovako kardinalne greške. Ja sam htela da pričam sa njim o tome šta mu se desilo, ja sam stvarno empatična. On misli da je najpametniji, ali i iznad popa ima pop. On može da napreduje, a ne da se kanali ovako - istakla je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.