AKTUELNO

Drama!

Marina Gagić besna je od kad je videla dokaze da ju je folker Darko Lazić, sa kojim ima sina Alekseja, navodno varao sa pevačicom Oliverom Matijević.

Marina je van sebe zbog dopisivanja koje je videla, ali i zbog njegovih izjava povodom tih poruka. Poverila se svojoj okolini da će ga praktično uceniti, jer zna mnoge njegove "mutne radnje" za koje javnost nije obaveštena - započinje izvor "Blica" blizak Gagićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Njoj nije ostavio ni deo onoga što je Ana Sević uzela posle njihovog braka. Moraće da daje mnogo više za nju i Alekseja, rešena je u nameri da mu naplati za sve. Drugarici je sinoć besno u telefonskom razgovoru rekla: "Ma, ima da radi samo za mene i sina, ne zanima me" - dodaje izvor.

Darko je demantovao gorepomenute tvrdnje da je bio neveran, uz reči da su Marina i Olivera "nebitne".

Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pevačica, ova hoće da bude poznata - rekao je Darko.
Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima - dodao je za "Telegraf".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Marinja Gagić