AKTUELNO

Nisu joj se dopali njegovi odgovori!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka Dušica Jakovljević nalazise u studiju sa pripadicima sedme sile koji će postavljati večeras pitanja zadrugarima. Sledeće pitanje bilo je za Mateju Matijevića i Anđelu Đuričić.

U kakvim ste odnosima? - glasilo je pitanje.
Skroz korektinim. Raskinuli smo, nismo više zajedno - odgovorio je on.
Super smo. Mislim da sad imamo veću komunikaciju nego ranije. Sad smo drugovi - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je naljutilo to što je Anđela bila kivna na nešto što si ti rekao,a a na kraju je sama rekla da ne može da te krivi, jer ne znaš o čemu se radi - dodao je novinar.
Dosta me je iznerivralo, imao sam najbolju moguću nameru. Sama je sebi uskočila u stomak sa tom rečenicom. Pre toga nismo razgovarali 12 sati, jer sam hteo nešto dobro da uradim za nju. Dosta sam razmišljao dok nismo komunicirali. Govorio sam neke opšte stvari, da ne treba suditi na prvu. Najbolje će ona objasniti - govorio je Mateja.
Reagovala sam tako zato što je Marko pre toga pričao i predstavio me kao foliranta. Mene je ta situacija pogodila i što je on mene, ponovo, nazvao folirantom. Bila sam dodatno isfrustrirana jer je Marko već danima navodio tu situaciju. On koji bukvalno dolazi u trenutku, kao da zna. Začudila sam se kakojhe moguće da je rekao tako nešto, kao da zna, sa druge strane da opiše, a ne kaže direktno. Nije trebalo to da uradim, svakome se desi greška i ishitrena rekacija. On to nije zaslužio, bilo mi je krivo - pričala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod tebe je sve ishitreno, ima li nešto iskreno? - upitao je novinar.
Mi nismo imali raspravu pre toga. On je mene iznenadio, ja sam ostala u šoku. Čak i kasnije za stolom kad smo nastavili za stolom ja sam ga pitala, baš me jezatekao. Nije se desila situacija da sam ja očekivala da ćemo da raskinemo. Obično kad nešto očekuješ se pripremiš - reklaje Anđela.
Pošteno govoreći nije to razlog za raskid. Ja sam rekao da postoje još neke stvari, koje nisu značajne i velike. Situacija me je razočarala i navela na razmišljanje. Možda sam malo pakovao i nisam bio skro direktan i iskren. Došao sam do zaključka da nismo kliknuli, nekako nije to-to. U građenju neke emocije top me je saseklo i dovelo do zaključka. Pošteno je reći u startu. Ne mislim da je loša devojka, imam najlepše moguće mišljenje - dodao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' imaš osećaj da Anđela pokušava da te predstavi kao lošeg momka? Neko ko ju je izigrao? - dodao je novinar.
Generalno sam imao, u samom tom razgovru, ona je upotrebila da sma ispao loš. Proredila je ženska sujeta - rekao je Mateja.
Nije! Noć pre toga si pričao drugačije, kako si onda ispao? Meni su svi pričali da sam folirant, da nemam emocije, a na kraju sam ja ispala jedina zagrejana. Sve ono divno, sutra se probudimo, on mi priča kontra i onda ja njega hoću da predstavim da je loš - vikala je Đuričićeva.
Kreirala je priče iz tuđih rečenica. Provocirala me je za stolom, trudio sam se da ignorišem. Ja sam pozvao Mikija i pitao da li sam to rekao, jer vidim da devojka non stop kljuca. Ispalo je da ja idem po kući i pričam da je ona bila moja sprdanja. Čovek je rekao da je to njegovo mišljenje. Ja sam rekao na početku da ne planiram da budme u ozbiljnim pričama -

Foto: TV Pink Printscreen

Sad lađeš! Rekao si na intervjuu da sam jedina koja ti se dopala, a sad kađeš sponatano. Rekao si da sam ti se dopala još na lekarskom. Pričao si mi da sam ti se sviđala na zdravstvenom pšregledu, a sad kažeš da si rekao da si došao da se zezaš. Onda sam ja ovakva i onakva. Drukčiju priču si pričao, sad pričaj onu koju želiš - ludela je Anđela.
Donosi zaključke koje njoj odgovaraju. Što na početku nisi ustala? Rekao sam da nisam ušao sa namerom da budem u ozbiljnoj vezi. To se jeste desilo spontano, krenuli smo da se gledamo za stolom. Je l' bilo fejk? - pitao je Mateja.
Sa moje strane sigurno nije - odbrusila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije kliknulo, ne osećam da treba da budem u tome. Ja imam svoju istinu, ona svoju i sad se prepucavamo bez raloga - dodao je Mateja.
Da smo seli i pričali, ne bi sad došlo do ovoga i ne bi imali moju i njegovu istinu - rekla je Anđela.
Ovako je zanimljivije - ubacio se Matijević.
Zanimljivije jer želiš da ti dižem rejting - odbrusila je Đuričićeva.
Privukla me je tvoja lepota, spontano smo ušli u odnos, primetio sam neke stvari koje mise ne viđaju. Nismo isti. Volim da se sprdam, a ona je strej kao bandera. Jesam osetio njenu privrženost i želju za odbnosom. U određenim situacijama mi se ne dopada kad zauzme stav i deluje hladokrvnu. Pitala si me za stolom da uskladimo priče - nastavio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga