AKTUELNO

Glumac Marko Živić hospitalizovan je pre desetak dana kada je otkriveno da ima koronu.

Proslavljeni glumac, kako je otkrio izvor bio je primljen u KBC "Dragiša Mišović" zbog korone, ali mu se tada stanje stabilizovalo, pa je otpušten na kućno lečenje. Međutim, Živiću se stanje pogoršalo, pa je ponovo primljen  Kliničko-bolnički centar, tvrdi izvor blizak glumcu:

- Dobio je pozitivan rezultat na kovid i neophodnu terapiju na koju je dobro reagovao, pa se činilo da sve ide nabolje. Zbog toga je, na ličnu inicijativu, otpušten na kućno lečenje, međutim, kako je koronavirus nepredvidiv, simptomi su preko noći postali gori - ispričao je izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, poznati glumac Marko Živić nedavno je otkrio kako se oporavio nakon što mu je 2008. godine odstranjen zloćudni tumor koji mu je tada zahvatio delove jednjaka i želuca i poručio da je uz pomoć optimizma uspeo da dobije bitku.

- Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, "Bože otkud ovo, zašto", ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim.

Autor: M.M.