AKTUELNO

Evo šta je muči!

U toku je emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom delu Zadruge, a njemu se pridružila Sandra Čaprić. Ona će otkriti šta se dešava u njenoj vezi sa Filipom Carem i zbog čega deluje da ne funkcionišu tako dobro, kao pre ulaska u ljubavnu romansu.

Zbog čega si odbojna? - pitao je Darko.
Počela sam da se osećam zapostavljeno. Kad su nas napadali bilo je simoatičnje. Sad kao da smo ušli u brak i ništa ne funkcioniše. Ja sam ga pozvala juče da razgovaramo. Imam kočnicu, kamere, šta moji misle. Mi kad treba da provodimo vreme njega nigde nema, ustaje nervozan u četiri popodne. Zasmisli da nastavimo vezu, treba da ramišljam da li će da se pobije i završi u zatvoru, meni to ne treba. Kad sam ga videla niti smem da mu kažem, znam da me neće povrediti, ali ne treba to da radi. Ja sam počela da plačem, sve mi se skupilo, a ta situacija je bila šlag na tortu. Pitala sam ga ima li smisla da se ide dalje i da li treba da dam sebe u potpunosti, ja sam tužna i plačem, a nisam takva. Od trnutka jutros mi niso razgovarali, niko nije prišao. Ja sam mu rekla da idem u Rajski vrt sa drugaricama, otišla sam da budem srećna i setim se njega i ja se izbedačim. Čim počnem da pričam meni se plače. Ako treba da snosim pritisak i oko Maje i njegovoog ponašanja, ja ne želim nikog da menjam. Mora da postoji u vezi poverenje, razumevanje, ja sam baš ekscentrična i nemam dlaku na jeziku, ovde ćutim dok ne puknem, a ako puknem neće valjati - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja treba da čujem u kući da je razogvarao sa Dalilom i načula sam da je pričao sa njom i Saletom Luksom, kako mu je žao što plačem i što sam predivna devojka. Zašto je ulazio u vezu sa mnom ako želi da ide kući? Nije mi Dalila prenela, sedela sam na svom krevetu, načula sam da je Dalila razgovarala sa njim i da je on u depresiji i da to nema veze sa mnom, a ništa ne preduzima. Ja sam mu samo rekla da sam čula razogovor sa Dalilom i posle sam prošla pored njega kao pored turskog groblja. Pre pola sata je prošao i uhvatio me za obraz, to je prvi naš kontakt danas - nastavila je Čaprićeva.
Zbog čega mu ne pokažeš zube? Deluje da si odbojna, tajanstvena i povlačiš se, pokaži mu sebe - upitao je Darko Tanasijević.
Ne mogu, imam neku kočnicu. Ja kad stanem ispred njega kao da mi se sve zatvori, imam blokadu. Ja nisam takva, ja sebe trenutno ne poznajem. Nije mi jasno da li sam trebala ovo da uradim, preispitujem sebe, koga sam sve napolju razočarala. Ispada da sam neko ko trpi i čeka da neko raskine sa mnom, a nisam taj tip. Ne interesuje me ni ko šta napolju misli. Meni je Filip rekao da je siguran da želi, a ja nisam sigurna, jer očigledno nisam srćna, to nisam ja. Ne želim da ga izgubim, a možda je bolje bilo da smo ostali drugovi, volim njegove šale. Vidim da to svima pruža, a meni ne i mene to čini jako tužnom - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga