AKTUELNO

Milan Stanković je, pored svoje bivše devojke Rade Manojlović, jedna od glavnih tema na Tviteru, zbog sve učestalijeg iznošenja oprečnih stavova i teorija zavere.

Njega je na ponovono obraćanje Tviter zajednici motivisao snimak koji prikazuje kako državljani Kine funkcionišu tokom trajanja pandemije korone - sa maskama, aplikacijama koje verifikuju negativan test na koronu i/ili obavljenu imunizaciju, zbog čega ih je nazvao idiotima.

Zamisli idiote i psihopate koji ne brinu i raduju se ovakvom životu i pristaju svesno ili nesvesno na sve korake koji sve vode ka krajnjem ukidanju čoveka, ka tiraniji i kontroli koja nije ni za životinje na farmi. Transhumanizam i tehnokratija - napisao je Milan.

Foto: Twitter.com/@MILANSOLO

Njegov tvit je, očekivano, izazvao niz komentara, a na jedan od njih reagovala je i Milanova koleginica, folk zvezda Seka Aleksić. Ona je stala u Milanovu zaštitu, iako joj je, prema sopstvenom priznanju, ranije bio iritantan.

Ne diraj mi Milana, znaš da ga volim. E, šta ti je život, da mi je neko davno rekao da ću Milana voleti ovoliko, a tako me je nervirao - napisala je Seka uz emotikone srca, a na duhovitu opasku "sestrice u pravoslavlju" ponovo je reagovala:

Foto: TV Pink Printscreen

Brat i sestrica u Hristu - poručila je Seka.

Foto: Twitter.com

Autor: D.T.

#Seka Aleksić