AKTUELNO

Ponovo ljuta!

U toku je prva "Zadrugovizija" pete sezone najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu. U bekstejdžu tokom nastupa svojim cimera, posvađali su se Dalila Dragojević i Dejan Dragojević. Iako je bila izuzetno raspoložena tokom njegovog nastupa, zadrugarka je svom mužu zamerala ono što je muči već neko vreme

Foto: TV Pink Printscreen

Počeo si da ljubomorišeš a to nije dobro, to se meni ne sviđa. Pazi šta ti kažem, svaku normalnu gde vidiš u tvojim očima izgleda ko zna kako. Kako bi onda video neke druge stvari? - govorila je Dalila.
Zamisli ti sebe! - rekao je Dragojević.
Ako će tako uvek da mi padne raspoloženje, mogu odmah da idem iz rijalitija. Da se teram u tri lepe. Kad god dođeš u rijaliti, ti kao da se otuđiš. Kad malo bolje razmislim i vratim film, kad odem kod oca i nema me malo duže i napolju kad me nema, ti me zoveš odmah i pitaš gde sam - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvala si i ti mene, nisam te tek tako zvao - dodao je Dejan.
Sad tek vidim, ti kao da bi umro bez mene. Ne smeš tako kroz život, šta da mi se nešto desi. Kao da si vezan za mene pupčanom vrpcom! Nemoj da mi pretvaraš život kao da imamo sto godina, umara me to! - dodala je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga