AKTUELNO

Novi problemi u raju.

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Vreme rezervisano za opipavanje pulsa publike i svih odgovora koji su do sada bili sakriveni. Sledeće pitanje bilo je za Sandru Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si prisutna kada je Dalila rekla Dejanu da joj smeta flertovanje sa Stanijom, a onda si rekla njemu da ćeš za njega biti Stanija i davati mu smernice! Kakvo je to tvoje lažno prijateljstvo prema Dalili? - pročitao je voditelj.
To je tačno, bila sam na krevetu, čula sam - viknula je Miljana.
Niti sam se ložila, niti ću, to je apsolutna glupost, tačka i kraj! Bila je priča o tome kako on da ustane i da je ne brani za crnim stolom, na šta je ona rekla nisam se ja rodila sa tobom. Nisam rekla ja ću biti Stanija, nego ako ti se svađa ja ću biti Stanija pa se svađaj sa mnom. Rekla sam daj joj to što treba, daj joj vremena, ako imaš potrebu ja ću biti Stanija i davaću ti smernice. Ja sam objašnjavam koji je kontekst - vikala je Rešićeva.
Rekla si samo gledaj u mene, biću Stanija za tebe - ubacila se Miljana.
Rekao sam, da mi želudac sam zaigra, kako da ne skočim da je branim, da ne znam kako da se iskontrolišem, a onda je ona rekla svađaj se sa mnom, pusti je - govorio je Dejan.
Fascinantno mi je kako svi jedni od drugih traže rešenje, a ne mogu svoje da reši. Prošle godine si imala situaciju, a sada radiš isto! Dovešćeš samu sebe u problem - vikao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam pričala o ovome sa Stefanom da će ti se desiti! - ubacila se Matora.
Ja ću reći, mene Sandra nervira kao komentator. Ali jedna stvar, ne bi ona nikada dozvolila da joj se neko približi a da joj se ne sviđa. Neće se kompromitovati tako u rijalitiju, ne bi ga inače pustila u krevet. Naravno da je joj je krivo što se sve tako desilo. Sve je to normalno, da se razumemo, meni je to najnormalnije što si pokazala ovde za dve godine. Meni je bilo krivo, a ne tebi - dodao je Miki.
Ja sam zato rekao da želim da imaš svoju priču i vodiš svoj život, jer ti niko neće reći hvala. Želeo sam da živiš a ne da vodiš tuđe živote i trošiš sebe - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga