AKTUELNO

Otvoreno!

U novom izdanu emisije "Premijera - Vikend Specijal", reporter Nemanja Vujičić razgovarao je sa pevačem Slobom Radanovićem o svim aktuelnostima iz njegovog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku razgovara, Sloba se dotakao svog odnosa sa izabranicom, Jelenom Đuričanin, sa kojom je gotovo nerazdvojan.

Uh, pa to je pitanja na koje sam već bezbroj pitanja dao odgovor. Čim se situacija promeni, vi ćete prvi biti obavešteni. Ne plašim se "ludog kamena", ali nama je već super, to bi bila samo kruna naše ljubavi. Imamo mi neke raspravice, neke sitnice. Moje vrline su mnogo jače od mojih mana, tako da je uvek ubedim da je tako kako ja pričam - kaže Sloba.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pevač se dotakao i svog albuma, koji je nedavno ugledao svetlost dana i zadobio dosta pohvala.

Nekako sam iz neke satifkacije prema sebi i svoje publike izbacio album, nisam dugo izbacivao dok je bila korona, nakupilo se nekoliko pesama i napravili smo dobar album. Drago mi je da je tako, to je moj album prvenac. Tek sam ga izbacio relativno skoro, i dalje uzima neki zalet, drago mi je da se pesme slušaju, ali već sam našao dve-tri nove pesme, tako da spremamo samo kvalitetno - otkriva Radanović, pa se dotakao i svojih nastupa, koji su uvek krcati.
Uvek se fasciniram kad vidim sve te ljude i pitam se da li su zaista došli mene da slušaju. Nema pravila, nekad kod nekih bogataša ne da ništa, a neki koji nemaju, da ti i previše. Pevao sam svuda, ali najveći bakšiš sam uzeo u Srbiji. Ne znam šta spada u luksuz, ali dobar auto može da se kupi od bakšiša. Neke pevačice skidaju satove, ali i nešto drugo - smeje se Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

On se osvrnuo i na svoj odnos sa majkom, Draginjom, za koju je, kako kaže, mnogo vezan.

Često idem kod majke, posećujem je. Mnogo smo vezani ona i ja, još otkad sam rođen. Pogotovu sad. Nije sama, o njoj brine i moja sestra, ali uvek me zaboli kad nisam pored nje. Trudim se da je što češće posećujem, i ja i moji bliski ljudi. Nju sve zanima, volela bi da se što pre oženim, da postane baka, a ja ću dati sve od sebe da ona to i doživi - priča Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Sloba Radanović