AKTUELNO

To je od ljubavi jače!

Drvo mudrosti ugostilo je Jovanu Tomić Matoru u Rajskom vrtu, a ona je na samom početku razgovora zatražila zadatak, kako bi obradovala Dalilu Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo, drago mi je što sam ovde, volela bih da iznenadim i obradujem svoju drugaricu Dalilu. Ona bi volela da idemo na ostrvo i slušamo Cecu. Razočarana je, nije mogla ni da zamisli da Dejan ode, uzme flašicu i ispoliva je, kao ni da skine burmu. Mislim da se sama sa sobom lomi, mislim da je svesna da želi sebi da bude bitna i da gleda samo sebe. Mislim da joj je Sandi učinio uslugu, ona je sa Filipom nasmejana, to je više od zaljubljenosti, to je stvarno ludilo. Evo, ja ću reći šta ja pričam sa njom... Bambi nama nije šifra, ali mi tu moju tetovažu nazivamo ludilom. Filipa prvi put vidim ovako direktnog i jasnog, ima oscilacije, hoće, pa neće da priča... ali samo skreće pažnju, jer je zaljubljen u Dalilu - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su kao mačka i miš. I sad je ljut na Dalilu, a ni sam ne zna zbog čega. Mislim da je u ovoj priči potpuno jasan i nemam jednu lošu reč za njega da kažem. Znam samo da je Dalila sada ponižena, razumem da je Dejanu teško i da neke stvari radi iz očaja, ali nisam očekivala to polivanje - dodala je Jovana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga