AKTUELNO

Nastavlja se!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' a voditelj Milan Milošević nalazi u Beloj kući, a zadrugari su imali priliku da pogledaju naredni klip na kom su Sandra Rešić i Viktorija Mitrović Viki ogovarale Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović, a tema ogovaranja bila je čet Milice i Vladimira Tomovića.

Mensur Ajdarpašić je prvi dodbio reč na ovu temu, a podsećanja radi Mensur i Tomović nisu u dobrim odnosima i njihov sukob datira iz prethodnih sezona ovog rijalitija:

Šta bih ja rekao...Ja sam rekao šta sam imao i ne sumnjam u ovo što je Sandra rekla. Ne bojim se ja ničeg i ne zanima me ništa. Ne igram ja tkao nisko, ja igram opasnije i mogu da budem opasniji igrač. Ja stvarno nisam neki rijaliti igrač, ali mogu da se igram sa nekim ljudima koje vi ovde veličate. Marš bre narkomanko jedna...Ne mogu da poverujem u to da je plakala zato što je provaljena. Nema razloga da ja mislim da neko ima zadnje namere kad sam ja u pitanju. Ja znam da igram igru koja je malo specifičnija od ove ovde. Ovde se igra rijaliti, ja to poštujem, ali nemoj posle da neko kuka i ostalo. Ja njoj ne zameram to i da je bilo, neka je bilo. Meni je bitno ovo između nas u ljubavi - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Postavlja se pitanje zašto te ne boli to? Znaš šta su tvoje suze bile, ego, a ne bol draga moja - ubacila se Irma.
Pogodilo me to što mi nije rekla istinu. Ne video moga brata nikoga u životu, zabolelo me to što mi nije rekla. Neka se desilo, neka je, samo mi reci, čisto da znam. Ne kunem se ja ovim debilima ovde za džabe. Nemoj posle da bude kuku majko - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla šta je mene zabolelo, više neću da se ponavljam. Rekla sam što sam se rasplakala. Ja sam okej sa Sandrom, ona je stavrno uvek iskrena i kaže mi kad sam upravu i kad nisam. Ne kažem da nemamo kontkat, u korektnim smo odnosima. Što se tiče Viki, na početku smo imali tu neku bolju komunikaciju, sada više ne. Malo pre sam joj čestitala rođendan. Ne mogu sebi da oprostim što mi se to desilo, stvarno me ne zanimaju komentari drugih - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić