AKTUELNO

Izmamila uzdahe!

Jovana Jeremić, voditeljka "Novog Vikend Jutra" sutra puni 31. godinu, a danas je priredila gala proslavu za sve svoje prijatelje i najbliže.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jeremićeva je stigla među prvima, a svojim stajlingom oduševila je sve pristune. Naime, popularna voditeljka obukla je kratku, zelenu haljinu sa šlicem, koja je istakla njene vitke noge. Ovu kombinaciju je uparila sa zlatnim nakitom, ali i skupocenim satom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jovana je na sebi i mala i crni kaput ukrašen krznom, koji je ubrzo skinula, kako bi mogla bolje da ispozira svim pristunim fotoreporterima. Jermićeva je bila vrlo raspoložena, te je sa novinarima ćaskala na aktuelne teme i podelila koji su to neki njeni planovi za budućnost.

Neću piti večeras. Nikad se nisam u životu napila. Što se tiče alkohola, ja popijem jednu čašu i to je to. Nemoguće je mene napiti, previše sam ja istrenirana, stara škola. Na televiziji sam dobila i krevet i apartman i sve, tako da sad mogu da biram, da li ću da spavam na televiziji ili kod kuće. Ja sam sebi poželela da volim svim srcem i da budem voljena. Mislim da sam se ostvarila u svim drugim ulogama. Imam dete, postigla sam da radim posao iz snova. Još jedno dete me trenutno ne interesuje, za jedno pet godina možda, sad isključivo karijera i biznis - otkriva voditeljka, pa dodaje:
Sledeći moj korak je postavljanje novih standarda. Nije isključen još jedan biznis - rekla je Jovana za medije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.

#Jovana Jeremić