AKTUELNO

Haos!

Filip Car je pobesneo u emisiji "Pitanja gledalaca" zbog konstatacija pojedinih zadrugara da je Dalila Dragojević prevarila svog supruga, a sve nakon što je ona izjavila da nije prevarila Dejana, već da ga je ostavila jer se zaljubila u drugog. Kasnije se saznalo da je Car ljubomoran jer se Dalila prepucava sa Stefanom Karićem.

Razgraničite, da li je prevarila čoveka ili papir - pobesneo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Izdala je brak - odgovorio je Lepi Mića.
Dobro, Dejana nije prevarila, prevarila je matičara i papir. Čoveka je ostavila u ponedeljak - nastavio je da besni Car.
Zamisli da sam ja našao neku devojku ovde - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sigurno ne bih ubila, ranila, otišla bih na žurku - istakla je Dalila.
Nije ni pitanje bilo za Dalilu, ona skočila, kao da joj nije dosta njenih tema - poručio je Car, pa napustio Belu kuću.
Ljubomoran je, nije normalan - rekla je Dragojevićka.

Zadrugari su počeli da pričaju da Caru nije dobro svaki put kad Dalila progovori sa Dejanom, a ona je priznala da je veći problem komunikacija sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi, meni se desilo nešto što mi se do sad nikad nije desilo. Nikad mi se nije desilo da se tako zaljubim, da budem na dva fronta, ne mogu da funkcionišem. da nije, ja bih sad komentarisala zadrugare, bila bih u ratu sa 80% njih. Meni se ovde desio život. Ovako mi se nikad nije desilo u životu - pravdala se Dalila.
Kad su zajedno, to je eksplozija strasti, ja to nisam videla u životu - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Car se vratio u Belu kuću.

Bilo ko ovde da priča nešto, Karić, Mića, ko ima dvostruke aršine, Dalila ne treba da se obazire na to. Činjenica je da sam ja napravio lošu stvar. Ona je zauzeta, udata, nije trebalo da mi se svidi i da se upustim u dublje razgovore. Neko može da protumači da je izdala brak, matičara, opštinu. Činjenica je da nije napravila ispravnu stvar i sama je svesna toga. Ali kad dođe ovde, mi smo kao životinje koje su saterane u zid. Činjenica je da nije ispala ispravna prema Dejanu, da nije trebalo da dopusti razvod, ali jeste, desilo se. Samim činom raskida, time što je dopustila da joj priđem, nije ispravna i ne može da se odbrani. A da li smatra da Karić, Mića imaju dvostruke aršine, nemaš pravo da se braniš! Izdala si Dejana kao čoveka, a druga stvar je što si se osećala loše u tom braku. Stavila si sebe ispred njega. Ali morate da znate, dok nije raskrstila taj odnos, nije mi dopustila da je pipnem. Imala je pravo da sumnja u mene, ja nisam frižider da imam garanciju - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

A što si se bunio što sam to rekla ja u izolaciji? - pitala je Dalila.
Nisi ni ti meni garancija, ni ja tebi. Treba da pokažemo delima, ne rečima. Situacija nije dobra, nismo ispravni, nije ispravno prema njemu - dodao je Car.
Ovo je sve zbog Karića. Meni ovako treba u životu, meni je ovo fenomenalno... - dodala je Dragojevićka.
Ja sam samo rekao da nema garancije, ko kaže da se ona neće zaljubiti u nekog drugog - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da ti objasnim nešto, ja kad hoću da kupim frižider, kupim najlepši i ne zanima me koliko će da kupi. Najlepši sam frižider kupila. I objasnite mu da je pitanje bilo i za mene - rekla je Dalila.
Činjenica je da je ovo neispravno, ali smo mi ispravni jedno prema drugom. Dalila, sedi i slušaj njihov sud - zaključio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.