AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Dejan Dragojević ušao je u Rajski vrt i u početku razgovora sa Drvetom, otkrio je kako se oseća i šta misli o celokupnoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve u svemu šokiran sam. Nisam moga da pretpostavim da će se ovo desiti, mogao sam ruku da dam da se neće desiti to. Uvek ti se neko može svideti, ali da toliki pristup da nekome, stvarno mi je čudno, nisam se o tome nadao od nje. Tačno je osetila trenutak ko će je zagrliti a koga će odbiti. TO je sa moje tačke gledišta propast, a sa njene je sreća. Ja je i dalje volim i mislim da će sebe sputati u ovom odnosu, izgubiće sebe u ovom odnosu. Mislim na sve, mislim da će izgubiti sebe kao ličnost i osobu kako se predstavlja. On njoj zabranjuje da priča preko nje, a izašla je iz odnosa sa mnom zato što je gušim. Kad smo ulazili u rijaliti imala je dozvolu za sve, nisam davao sebi za dozvolu da joj nešto zabranjujem. Vidim neke lisice koje se stavljaju na ruke i treći je dan te neke nzaljubljenosti. Žao mi je što joj se to dešava, a opet ispadam lud. Čekam da me prođe taj period da neću misliti o njoj. Primetim ja sve, npr. ne znam ni da li je jela sinoć. Ja nisam mogao da je ne pozovem da jede ako i ja jedem. To su neke stvari gde će se izgubiti - rekao je Dejan.
Čega se najviše plašiš u danima koji dolaze - pitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Plašim se svega, iskreno, Plačem mnogo, sagoreo sam se sa suzama. Plašim se svega, idu klipovi večeras, već čujem Milana kako postavlja pitanja. Skrenuo sam joj pažnju i za obraz i koleno, a sad ti uzimaš i pokrivaš se preko glave, mislim da joj to ne priliči. Opet, to je ona, izabrala je taj put i taj život. Ti snimci poljupca će mi biti gadni, povraća mi se. Ja sam negde sebe tešio da to neće tako biti, pogubio sam se skroz - nastavio je Dejan.
Znaš da je za sve potrebno vreme - reklo je Drvo.
Znam, a to vreme nosi mnogo posledica. Ne znam da li me iko razume, ja znam koliko je ona dobr ai kvalitetna osoba. Sve što loše uradi, odrazi se na nju, a ja sam se trudio da je uvek prikažem u najboljem svetlu. Vreme u ovim situacijama može da unakazi. Ne znam šta bih ti rekao, ne može da pronađe svoju sreću sa Filipom. On nije tip koji može tako lako da se promeni niti to želi. Kad se svako bude vratio0 u realnost, kada bude došao i taj čin, sve će pasti u vodu jer neće više biti poželjni jedno drugom, jer im je prijalo zato što je zabranjeno. Njemu je ona bial trofej, ali nema tu budućnosti. Ili će biti jedno i drugo zaključani u lancima ili će to pući
Šta bi se dogodilo ukoliko bi Dalila jednog dana došla da traži tvoj oproštaj? - upitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Uh, nemam pojma...Ne znam. Sve uvek nekako zaboravim kad me ona zagrli, teško mi je jer ne znam šta je sve spremna da uradi. To je po mom mišljenju malo nenormalno. Neću opet zbog ovih nekoliko nedelja da odbacim te godine, gde joj se desio taj neki psihički kiks. Moglo je i meni možda da se desi da se ja zaljubim i ne znam dokle bi moja granica bila. Nisu se takve dešavale u našem braku, bilo je mojih ispada što je bilo oko burme i ta dopisivanja. Burmu sam izgubio kad sam kupovao poklon. Ne znam kako bi taj susret izgledao. Napravio sam te greške koje su je poljuljale, ali smo opet funkcionisali. Ima želju da je vratim i bilo bi sebično i ružno da pokušavam to. Moja želja je da mi budemo zajedno. Osećam se i loše i sve. Pokušaću opet nešto. Sad kad su krenuli da se ljube, mislim da je preduboko zagazila jer će biti da hoću da joj uništim sreću i isapšću loš - zaključio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić

#Zadruga