AKTUELNO

Nije je štedeo!

U toku su nominacije. Zadrugari noćas biraju između Filipa Cara i Dalile Dragojević, Naredni koji je nominovao bio je Stefan Karić:

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Dalile, komentarisaću naš odnos na početku. Ona i ja smo se družili, a jedina je osoba za koju ne znam šta mi misli. Ja ne mogu da je provali, stalno me komentariše. Čim je moja tema, ona je tu da komentariše i da me čačka. Ne znam zbog čega, ali ima taj bes i tu netrepeljivost prema meni, a to mi nije jasno. Ona omalovažava sve ljude ovde koji ćute, govori da su debili, a sve ih komentariše ona. Ona je prodavala nama laćan moral, i tu lažnu ljubav, a svi smo videli šta je uradila svom mužu. Glumila je da je podla, zla. a ljudi su danas skočili da joj pomognu. Dejan je opet od sebe napravio krivca, spuštaš sebe, a ne treba to da radiš. Ono kako si danas rekao, to je Dalilin šah mat. Ne krivi sebe Dejane, ona je sebe lagala, glumila je da je nešto što nije. Nije dobar čovek, ali ću je poštovati jer je Filipova devojka. Ona je napadala mog oca, pa Dejana napadala da je bio prisan sa Stanijom. Jednostavno mislim da je ona sve to namerno radila. Kako neko može nju da hvali, a uradila je tako nešto. Đedović je u pravu, Dejan je mnogo bolji od kako nije sa njom. Dalila je Filipova karma za sve one devojke koje je povredio, i ona će mu doći glave. Ja o njemu imam lepo mišljenje, ali eto desilo mu se ovo što nije trebalo. Šaljem Dalilu naravno - rekao je Karić.
Moram da kažem da mi se ne sviđa način na koji je Dalia uradila Dejanu to. On je povređen na sve strane - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga